90 graden koppelbox

Omschrijving

De box heeft een afmeting van 15 x 15 x 9,5 centimeter en is verkrijgbaar in het wit, zwart en aluminium. Bevestig hem in de hoek van een bureau, onder het bureaublad en sluit de kabelgoten erop aan. De 90 graden koppelbox verbindt tot maximaal vier kabelgoten. Op deze manier worden alle kabels op een slimme manier weggewerkt. Kabelmanagement op-en-top!

Verwezenlijk de ideale werkplek. Deze 90 graden koppelbox combineer je bijvoorbeeld met een kabelgoot, bladdragers, aanbouwsteun en losse poten. Met al deze elementen creëer je de ideale werkplek voor een specifieke kantoorruimte. Voor een gedetailleerd overzicht van zo’n slimme constructie, bekijk je de catalogus-pdf. Meer info over het samenstellen? Bij Officemania helpen we je graag. Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.

Beoordelen
90 graden koppelbox
€ 27,00 Excl. BTW € 32,67 Incl. BTW

De 90 graden koppelbox is een los component dat geschikt is om te bevestigen aan een steunpoot. De koppelbox maakt het mogelijk om kabelgoten door te koppelen. Een goede manier om alle kabels op het bureau op een geordende wijze weg te werken!

* Verplichte velden

€ 27,00 Excl. BTW € 32,67 Incl. BTW