Bureau Accessoires

Bureau accessoires voor een geordend bureau!

Alleen een bureau en een bureaustoel zijn niet meer genoeg om een werkplek goed in te stellen. Onze bureau accessoires zoals monitorarmen, cpu houders bureaulampen en kabelmanagement zijn onmisbaar op elke werkplek.

Bureau accessoires houden het werk overzichtelijk

Op zoek naar bureau accessoires voor een clean desk policy? Dan zijn de bureau accessoires van OfficeMania zeker iets voor jou! Een nieuwe kantoorinrichting is een mooi moment om een frisse start te maken: alle kantoormeubels staan er vlekkeloos bij, met een opgeruimde sfeer en een aangenaam werkklimaat. Als je niet oppast duurt die kraakheldere start maar kort, want voor je het weet ligt elk bureau bezaaid met pennen, papieren, kabels, koffiemokken en andere onnodige rommel. Dat leidt allemaal af van de taken waar je mensen zich op moeten richten. Onze slimme bureau accessoires geven je talloze mogelijkheden om je kantoor er elke dag weer gloednieuw uit te laten zien, dus grijp de kans op opgeruimd werken aan nu je toch bezig bent een nieuwe kantoorinrichting uit te kiezen.

Bureau accessoires bevorderen de productiviteit

Bureau accessoires zijn een relatief kleine investering waar je een hoop rendement uit blijft halen, omdat een opgeruimd bureau de productiviteit bevordert. Met een combinatie van kabelmanagement, mooi weggewerkte pennenlades en een flexibele monitorarm geef je de perfecte aanvulling op je grotere opbergmeubelen, zoals een ladeblok onder het bureau of een schuifdeurkast in de hoek van het kantoor. Met stekkerdozen, kabelhouders en inbouwmodules voor usb en andere dataverbindingen maak je van elk bureau een compleet werkstation, voorzien van alle gemakken en altijd netjes opgeruimd aan het einde van de werkdag. Voeg hier nog de benodigde zichtschotten en akoestische panelen aan toe, gecombineerd met de juiste verlichting, en je hebt de ideale werkplek gecreeerd. 

Tot in de puntjes elke werkplek instellen

Met de juiste bureau accessoires maak je je kantoorinrichting helemaal compleet, dus als je toch al bezig bent met de afweging welke bureaus en opbergkasten je wilt kopen, dan kun je beter meteen goed doen. De experts van Office Media hebben ruime ervaring met projectinrichting van de meest diverse kantoren, en die ervaring delen we graag. Samen zorgen we ervoor dat je elke werkplek tot in de puntjes hebt ingesteld, zodat jullie straks allemaal een vliegende start kunnen maken en het gevoel van een nieuw kantoor lekker lang vast blijven houden. Heb je vragen over onze bureau accessoires? Neem dan gerust contact met ons op.