Accessoires Slide 'n Go schuifdeurkasten

Personaliseer je eigen schuifdeurkast 

De Slide ’n Go schuifdeurkasten personaliseer je helemaal naar wens met slimme Slide ’n Go accessoires. Deze accessoires - zoals lades, legborden en verlichtingsets - vormen samen het ideale interieur van de kast. Op deze manier richt je de akoestische kast zo in, dat hij perfect is voor jouw kantoor. Want geen bedrijf is hetzelfde!

Verplichte velden
€ 27,00 € 32,67
Meerdere producten nodig?
  • Persoonlijk advies
  • Montage altijd €139,-
    Selecteer bij afrekenen
  • 15 jaar ervaring
Gegevens

Diverse accessoires voor de slide 'n go schuifdeurkasten

Staat de akoestische kast in een slecht verlichte ruimte? Dan is de ledverlichting ideaal. Deze springt automatisch aan dankzij de bewegingssensor. Werk je op kantoor veel met hangmappen, dan is het uittrekbare hangmappenframe onmisbaar. Dit maakt het vinden van dat ene dossier nóg makkelijker. Zie je waardevolle documenten of spullen het liefst achter slot en grendel? Ga dan voor de accessoires met een cijferslot of digitaal slot.

Met al deze optionele accessoires maak je de schuifdeurkast completer. En niet alleen completer, maar ook praktischer. Zo’n goede kast met precies die opbergruimte die jij op kantoor wenst, draagt bij aan het werkplezier. Hulp nodig bij het samenstellen van de ideale kast? Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.

Bestel al je accessoires voor een slide 'n go kast nu bij OfficeMania

Heb jij vragen over de accessoires van de slide 'n go kasten? Neem dan contact op!