Computerbeugels

Computerbeugels of CPU houders, beide zijn hetzelfde. Maar wel erg handig om ruimte rond je bureau te creëren en niet je computer op een stoffige grond te zetten. Bij Officemania hebben we voor elk model een CPU jouder.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

Computerbeugels voor extra ruimte op of onder je bureau

Ondanks de opmars van tablets, notebooks en laptops maken veel bedrijven nog volop gebruik van desktop computers. Ook de zogenaamde thin client modellen en serverkasten in allerlei formaten blijven onverminderd populair. Een groot nadeel van deze apparatuur is dat ze nogal wat ruimte in beslag nemen in vergelijking met hun mobiele tegenhangers. Of ze nu op de vloer of op een bureau worden gezet, computerkasten zijn lomp en onhandig om weg te werken. Daarom hebben wij een serie enorm praktische computerbeugels in ons assortiment opgenomen. Heel gemakkelijk in het gebruik, eenvoudig te monteren en net zo oerstevig als ze onopvallend zijn: de ideale computerbeugels voor jouw kantoor zitten er ongetwijfeld tussen.

Veilig opgeborgen en mooi uit de weg

Je computer veilig opbergen met computerbeugels van stevig metaal zorgt ervoor dat beschadigingen en omvallen een stuk onwaarschijnlijker worden, maar dat is niet het enige voordeel voor je hardware. In een passende computerbeugel zweeft de apparatuur als het ware boven de grond, waardoor de oppervlaktekoeling wordt verbeterd. Dat is op zijn beurt weer gunstig voor de prestaties en levensduur van je computer, terwijl jij een onhandig obstakel praktisch uit de weg hebt geruimd. We hebben verschillende modellen in onze collectie: van vaste aluminium modellen in verschillende formaten tot aan verstelbare telescopische computerbeugels die op ongeveer elke computerkast kan worden afgesteld. We geven er meteen een stukje gratis interieuradvies bij van onze experts: gecombineerd met onze handige monitorarmen en een reeks aan slim kabelmanagement vormen onze computerhouders een totaaloplossing voor elk kantoor waar rommel en rondslingerende spullen onder controle moeten worden gehouden. De bureau accessoires van Office Mania worden natuurlijk feilloos geïntegreerd ons onze projectinrichting, waarbij het hele kantoorpand van top tot teen wordt ingericht volgens jouw eigen wensen en specificaties. We zitten klaar om voor je aan de slag te gaan, dus voor advies en professionele inrichting van je werkplek ben je bij Office Mania altijd aan het juiste adres!