Kabelmanagement

Een opgeruimd bureau met slim kabelmanagement

Wil je eindelijk eens af van al die kabels rond je bureau en beeldschermen? Kabelmanagement is de oplossing. Soms is een 'kleine' ingreep al voldoende om alle kabels weg te werken. Een kabelslang om je kabels naar het plafond te geleiden, of juist een kabelgoot voor op de vloer. Neem eens een kijkje in ons assortiment!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 Product(en)

Kabelmanagement voor een overzichtelijk en net bureau en kantoor

Goed management is essentieel voor elk kantoor. Dat geldt voor het beheer van de bedrijfsprocessen, financieel management en het de aansturing van het personeel, maar zeker ook voor kabelmanagement. Bureaus en de vloer van het kantoor slibben gemakkelijk dicht door een wirwar van allerlei kabels. Dat staat niet alleen rommelig en onprofessioneel, het leidt ook af van de eigenlijke werkzaamheden waar die kabels juist voor nodig zijn. Om orde te scheppen in zelfs de meest chaotische bekabeling heeft Office Mania diverse handige oplossingen voor kabelmanagement paraat, waarmee je je bureau en werkruimte niet alleen ordent, maar ook netjes en overzichtelijk houdt voor optimaal werkplezier en concentratie.

Welk kabelmanagement past bij jouw apparatuur?

Office Mania pakt kabelmanagement serieus aan. Hier vind je kabelslangen, kabelgoten, kabelklemmen en kabelgeleiders in alle soorten en maten. Daardoor passen ze op, onder en in elk bureau, hoeveel verschillende snoeren en apparaten je er ook op kwijt wilt. Strak weggewerkt in je kantoorinterieur zijn ze eerder een aanvulling op de inrichting dan een storende factor, dus met ons kabelmanagement assortiment kun je praktisch en stijlvol gemakkelijk combineren. Daarin gaan we verder dan alleen de beste manieren om kabels en snoeren onzichtbaar te maken. We hebben ook docks, stekkerdozen, USB-opladers en inbouwspots om de complete bekabeling van apparaat tot stopcontact in goede banen te leiden.

Mooie materialen die aansluiten op ons assortiment

Als je nog niet met onze ervaren interieuradviseurs hebt gesproken, dan is kabelmanagement een mooie gelegenheid om van onze expertise gebruik te maken. Met goed kabelmanagement maak je een kantoorinrichting op een professionele manier af. We bespreken graag jouw specifieke wensen en mogelijkheden, zeker als het erop aankomt om te zorgen dat je bureaus, de indeling van je kantoorruimtes, je verlichting en je kabelmanagement naadloos op elkaar aansluiten. Dat is projectinrichting, maar dan persoonlijk, helemaal volgens de hoge kwaliteitseisen van Office Mania.