Akoestiek op kantoor: hulp bij een onderschat probleem

De akoestiek op kantoor is een wezenlijk onderdeel van de inrichting van je werkplek. Toch zien veel mensen deze factor over het hoofd wanneer ze kantoormeubilair kopen, met alle gevolgen van dien. Slechte akoestiek op kantoor betekent niet alleen onnodig lawaai en verminderde concentratie: het kan op termijn leiden tot allerlei fysieke en mentale klachten, met uitval en ziekteverzuim als ongewild gevolg. Office Mania heeft bureaus, kantoorkasten en ander meubilair met speciale akoestische eigenschappen, waarmee deze vervelende problemen kunnen worden opgelost, of beter nog, voorkomen. We adviseren je graag over de beste manier om de akoestiek op jouw werkplek optimaal tot zijn recht te laten komen. 

De beste akoestische adviezen en oplossingen bij Office Mania

Wie de akoestiek op kantoor serieus neemt heeft specialistische kennis nodig. Akoestiek is een wetenschap op zich, net als de oplossingen die voor jou kantoor het beste werken. De kern van het probleem is kantoormeubilair dat geluidsgolven weerkaatst door de ruimte. Met speciale materiaalkeuzes, zoals geperforeerde akoestische kasten of akoestische scheidingswanden, kun je ervoor zorgen dat geluid juist wordt geabsorbeerd. Daardoor wordt de werkplek stiller en rustgevender, wat direct weerslag heeft op het werkklimaat en de resultaten. Het achtergrondlawaai dat kopieerapparaten, airconditioning en ventilatoren in digitale apparatuur maken kan oplopen tot een niveau waarop je mensen er echt ziek van worden. Met de akoestische kwaliteiten van onze meubels en materialen sla je dus twee vliegen in een klap: je kantoorinrichting schept precies de juiste sfeer, terwijl je slimme materialen zorgen voor de rust die je mensen duurzaam laat presteren.

Aan alles gedacht voor een compleet ingericht kantoor

Bij Office Mania staat een team van experts voor je klaar, om ervoor te zorgen dat je nieuwe kantoor straks op alle punten compleet is. We geven niet alleen advies over akoestiek op kantoor, maar ook over het beste design kantoormeubilair, interieurontwerp, kleuradvies  en projectinrichting. We hebben alle artikelen, materialen en ervaring in huis die je nodig hebt om van jouw kantoor de ideale werkplek te maken, dus neem vooral contact op met onze gespecialiseerde adviseurs en pak je project grondig aan met Office Mania.

Design én een goede akoestiek op kantoor

Natuurlijk doen onze akoestische meubels geen afbreuk aan het interieur. Want bij Officemania werken we met designmerken die hun producten in talloze kleuren leveren. Voor elk kantoorinterieur zijn er dus perfecte oplossingen. Bij Officemania zijn we gek op inrichten en denken we graag met je mee over de akoestiek op jouw kantoor. Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.