Akoestische panelen

AKOESTISCHE PANELEN

Is het rumoerig op kantoor en zou je wel wat minder afgeleid willen worden? Dan zijn akoestische panelen een uitkomst. Akoestische panelen absorberen het geluid en zorgen voor een rustiger kantoor. Je kan ze kiezen voor aan je bureau, of als een achterwand voor een kast of zelf als een vrijstaand akoestisch paneel. Net wat je nodig hebt. Heb je advies nodig over hoe je de akoestiek bij jou op kantoor kunt verbeteren? Dan staat OfficeMania voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

Akoestische panelen
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

7

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

ZO STIL KAN STIJLVOL ZIJN: AKOESTISCHE PANELEN VOOR OP KANTOOR

Een mooie kantoorinrichting die ook nog eens bijdraagt aan een heerlijk rustige omgeving om ongestoord in te werken. Het kan met de akoestische panelen die Office Mania als geïntegreerde oplossingen aanbiedt. Akoestische scheidingswanden voor op een bureau, panelen die samenvallen met ledverlichting, of speciale achterwanden voor opbergmeubels: wij laten je met onze akoestische panelen graag zien hoe stijlvol stil kan zijn.

EEN KANTOOR MET OPTIMALE CONCENTRATIE

Akoestische panelen bieden je een aantal subtiele manieren om een stijlvolle inrichting van je kantoor samen te laten vallen met het tactisch afvangen van hinderlijk geluid. Geluidshinder is op heel veel werkplekken een belangrijke en tegelijk onderschatte bron van irritatie, concentratiegebrek en uiteindelijk zelfs ziekteverzuim en langdurige uitval. Akoestische panelen kopen is dus niet alleen een mooie manier om de kantoorinrichting helemaal af te maken, maar ook een effectieve preventiemaatregel als het om verantwoord werken gaat. Als je daarbij meetelt hoeveel verschillende manieren er zijn om akoestische panelen in je inrichting te verwerken is het gewoon zonde om niet meteen stappen te nemen tegen lawaai in je nieuwe kantoor.

AKOESTISCHE PANELEN PASSEN IN ELKE RUIMTE

Als je erop gaat letten merk je pas hoeveel onnodig geluid er door je bedrijfspand galmt. Apparatuur die staat te zoemen, het staccato getik van toetsenborden, gesprekken tussen collega’s en verkeer binnen en buiten het pand stapelen al snel op tot een behoorlijk kabaal. Met akoestische scheidingswanden, panelen en speciale akoestische kasten zorg je er in elke ruimte voor dat de akoestiek op een passende manier wordt verbeterd.

We hebben scheidingspanelen die met gemak op onze bureaus worden gemonteerd, panelen die in de verlichting van de ruimte zijn verwerkt en akoestische panelen die in kasten zijn ingebouwd. De speciale absorberende materialen doen hun werk in elke opstelling en onder elke hoek. Onze interieurspecialisten weten precies hoe je met een optimale plaatsing van akoestische panelen de concentratie maximaal houdt in jouw kantoor. Neem contact met ons op om zelf te merken hoe stijlvol stil kan zijn.