Duo werkplekken

Bekijk onze collectie duo werkplekken

Duo werkplekken zijn handig en zien er ook verzorgd uit. Geen rommelig bureau met snoeren en zelfs als je met 2, 4 of wel 6 mensen aan een kantooreiland of kantoortuin wil werken, kun je dat realiseren met een paar fraaie dubbele bureaus. Bekijk ons mooie assortiment duo werkplekken en bestel ze online voor een snelle levering.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

Duo bureaus: haal met gemak dubbel rendement uit je kantooroppervlak

De tijd waarin het kantoor het domein van een enkele persoon was ligt ver achter ons. Flexibiliteit is een groot goed in de dynamiek van werken anno nu. Misschien staat je bedrijfspand al vol met flexplekken, maar misschien heb je ook te maken met beperkingen in de beschikbare ruimte of het aantal kantoorunits in het gebouw. Dan is het zeker de moeite waard om na te denken over de voordelen van onze duo bureaus. Office Mania heeft diverse duo zit sta bureaus en ander kantoormeubilair waarmee je in een handomdraai twee keer zoveel rendement haalt uit hetzelfde aantal vierkante meters.

Duo bureau: van basic tot super-de-luxe

Er zijn veel verschillende manieren om werkplekken geschikt te maken voor meerdere personen. De meest eenvoudige aanpak is simpelweg een groter bureau kopen. Dat kan in ons assortiment erg mooi uitpakken, bijvoorbeeld door te kiezen voor een wangbureau of ringbureau in een meerpersoons benchopstelling. Hiermee creëer je in een handomdraai een enorm werkoppervlak, omdat we deze bureaus voor twee, vier, of zelfs zes personen kunnen leveren. Perfect voor bijvoorbeeld projectwerk in de grafische sector of de architectuur, waarbij de tafel al snel vol ligt met papierwerk en schetsen. Een zichtschot kan bij een duo zit sta bureau de visuele rust scheppen om in alle concentratie te werken, maar ook akoestische schotten zijn een slimme optie om het geluidsniveau van meerdere collega’s binnen de perken te houden. Ook helpt een zit sta bureau voor een duo bij beweging op de werkvloer en een gezonde afwisselende werkhouding, omdat we elektrisch verstelbare bureaus hebben waarvan beide helften afzonderlijk kunnen worden verhoogd en verlaagd. Wie echt alles perfect wil regelen investeert in een luxe en chique wangbureau voor twee personen, ook weer met een geïntegreerd mechanisme om de bureaubladen afzonderlijk in hoogte te verstellen.

Professioneel advies over je duo zit sta bureau

Met zoveel mogelijkheden om te overwegen kunnen we het ons goed voorstellen dat een stukje professioneel advies van pas komt. Daarom zitten onze specialisten klaar om al je vragen te beantwoorden over akoestiek, interieurontwerp, kleuradvies of projectinrichting als het gaat om duo werkplekken. Neem vooral contact op, want we helpen je graag op weg naar je ideale nieuwe kantoormeubilair.