Goedkoop zit-sta bureau

Goedkoop sta bureau voor gezond werken

Op zoek naar een goedkoop sta bureau? Dan ben je bij OfficeMania aan het juiste adres. Zit sta bureaus worden tegenwoordig al veelvuldig gebruikt in kantoren en steeds meer mensen raken bekend met de voordelen van het werken aan een zit sta bureau. Wil jij werken aan een goedkoop sta bureau en jouw werkhouding letterlijk naar een hoger niveau tillen? Lees dan snel verder!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 Product(en)

Voordelen van het werken aan een (goedkoop) zit-sta bureau

Het is het werken van de toekomst, ook wel het Nieuwe Werken genoemd. Steeds meer mensen worden zich ervan bewust dat de sedentaire, zittende levenswijze voor een hoop problemen en gezondheidsklachten kan zorgen. Zittend in de auto naar kantoor, zittend op een bureaustoel en thuis zittend op de bank. Echter is ons lichaam eigenlijk helemaal niet gemaakt om continu te zitten! Met een goedkoop zit-sta bureau, of een meer luxe variant doorbreek je deze levenswijze en maak jij de stap naar een gezonde, dynamische werkhouding. De voordelen van werken aan een zit sta bureau zijn namelijk enorm:

  • Wisselen van werkhouding is gunstig voor de bloedsomloop;
  • Rug benen en schouders worden afwisselend belast en ontlast;
  • Staand werken stimuleert de productiviteit en hersenactiviteit;
  • Dynamisch werken voorkomt gezondheidsklachten en ziektes.

Van goedkoop sta bureau tot luxe elektrisch verstelbaar directiebureau

Bij OfficeMania hebben we een mooi assortiment zit sta bureaus samengesteld. Van goedkoop zit-sta bureau tot sta bureaus in een meer duurdere prijsklasse. Welk zit-sta bureau u ook wilt; ze zijn allemaal van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Een van de meest populaire zit sta bureaus is het elektrisch verstelbare bureau Flex Eco. De traversevrije werking van dit verstelbare sta bureau in combinatie met de fluisterstille Bosch motoren zorgen ervoor dat het schakelen tussen zitten en staan eenvoudig en soepel kan verlopen.

Kies voor een goed en goedkoop sta bureau bij OfficeMania!

Het Flex Eco elektrisch verstelbare sta bureau is een voorbeeld, maar we hebben er natuurlijk vele meer in ons assortiment. Neem een kijkje en bestel een luxe of goedkoop sta bureau eenvoudig online in onze webshop! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons.