Hoekbureaus

Hoekbureaus zijn bureaus in een hoekopstelling. Functioneel en ideaal voor ieder kantoor. Met zo’n bureau benut je de kantoorruimte namelijk optimaal. Zelfs dat lastige hoekje blijft nu niet langer onbenut. Maar natuurlijk hoef je hoekbureaus niet per se in een hoek te plaatsen. Want waarom zet je het bureau niet midden in een ruimte? Op deze manier is het bureau niet langer een functioneel meubelstuk, maar een losstaand object waar alles omheen draait – de spil van het bedrijf.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 Product(en)

Hoekbureaus zelf samenstellen

Of je nu een hoekbureau zoekt voor de directieruimte, voor een modern open kantoor of voor op zolder omdat je net bent gestart als freelancer. Onze hoekbureaus toveren elke ruimte om tot een zakelijk kantoor. Want de bureaus zijn van een hoog staaltje kwaliteit en design. De bureaus met hoekopstelling hebben een robuust frame. Meestal is dit onderstel zelfs in meerdere kleuren verkrijgbaar. En ook heb je bij de meeste hoekbureaus keuze uit meer dan tien kleuren voor het bureaublad! Ga je voor klassiek of modern? Minimalistisch of over the top? Strak wit, mysterieus zwart of een warme houttint? Voor welke combinatie je ook kiest, je weet zéker dat je in het vervolg aan een uniek, gepersonaliseerd hoekbureau werkt.

Een hoekbureau met vaste of instelbare hoogte?

Bij een hoekbureau kopen is het slim om alvast een aantal zaken op een rijtje te hebben. De plek waar je het bureau neerzet bijvoorbeeld. Hoekbureaus zijn verkrijgbaar in een linker en een rechter uitvoering. En hiernaast moet je bedenken of je een vaste of instelbare hoogte wilt. De meeste hoekbureaus zijn in beide varianten leverbaar. En dus moet je beslissen: ga je het bureau alleen gebruiken, of delen met andere collega’s? In dit laatste geval is een instelbare hoogte aan te raden. Zo kan iedereen de hoogte zelf instellen voor een comfortabele zithouding.

Hoekbureaus uitbreiden met accessoires

Een hoekbureau ziet er in elke kantoorruimte strak uit. Schuif hem tegen de muur in een hoek. Dan heb jij lekker veel werkruimte voor je computer, telefoon, documenten, koffie en droppot – zonder dat je kantoor ineens een stuk kleiner oogt. Ideaal is dat sommige hoekbureaus een interne kabeldoorgang hebben. Zo heb je geen last van eigenwijze kabels! En heb je nog niet genoeg ruimte? Bij Officemania hebben we allerlei accessoires waarmee je de hoekbureaus uitbreidt. Denk aan ladenkasten en aanbouwtafels. Heb je juist behoefte aan meer rust, omdat je in een open kantoor werkt? Dan zijn scheidingswanden en akoestische kasten geen overbodige luxe.

Hoekbureau kopen bij Officemania

Heb jij bij Officemania het ideale hoekbureau voor jouw bedrijf gevonden? Het hoekbureau kopen kan gemakkelijk online. Sommige hoekbureaus zijn direct leverbaar, anderen hebben een levertijd van een paar weken. Zet het bureau na de levering op een plek met veel daglicht. Want daglicht zorgt voor happy en productieve werknemers! Kom je er nog niet helemaal uit en zie je door alle hoekbureaus het kantoor niet meer? Bij Officemania helpen we je graag, want we zijn gek op inrichten. Voor advies bel je ons op 026-7600170 of mail je naar info@officemania.nl.