Wangen bureau

Wangenbureau: stijlvol en rust op kantoor

Wangenbureaus zorgen voor een rustiger beeld op kantoor. Je kijkt niet direct vanaf de zijkant onder een bureau waardoor dit een verzorgde uitstraling geeft. Maar ze zijn natuurlijk ook praktisch. In hoogte instelbaar en zelfs als zit-sta of sta bureau verkrijgbaar. Bekijk en bestel de wangenbureaus in vele kleuren maten en uitvoeringen bij OfficeMania.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 Product(en)

Wangenbureaus voor stoere stijlstatements op kantoor

Stevigheid en een stoere solide look zijn gegarandeerd als je ervoor kiest om een van onze wangenbureaus te kopen. De term wangenbureaus is ontleend aan de gesloten schotten of wangen aan die in de zijkanten van het frame zijn geïntegreerd. Hiermee wordt het ontwerp niet alleen extra sterk en robuust, maar krijgt je kantoorruimte ook een andere uitstraling. Het visuele effect van een wangenbureau in een ruimte is een strakke, stoere look, maar ook een lijnenspel waardoor de ruimte wordt gecompartimenteerd. Zo creëer je met een wangenbureau een opstelling met werkeilanden, waarmee vooral in op grotere vloeroppervlakken erg mooie opstellingen kunnen worden gemaakt. Zeker in combinatie met de juiste bijpassende ladeblokken, mooie directiestoelen en bijvoorbeeld een stoere roldeurkast is een wangbureau een luxe werkplek en een smaakvol designelement tegelijk.

Bureaus met wangenframes vol opties en extra’s

Het design van een wangenbureau laat ruimte over voor allerlei opties en upgrades, waarmee ze op je eigen wensen kunnen worden afgestemd. Kabelmanagement wordt een stuk overzichtelijker met vooraf aangebrachte kabelgoten en geleiders bijvoorbeeld, maar ook een duo-werkplek kan met gemak rond dit type bureau worden opgebouwd. Daarbij zijn accessoires zoals scheidingswanden en akoestische schotten de ideale manier om twee collega’s aan een enkel bureau te laten werken. De metalen wanden van het wangenbureau geven ook alle ruimte om een mechanisme aan te brengen waarmee het bureaublad omhoog en omlaag kan worden bewogen, al dan niet elektrisch. Daarmee is een zit-sta wangenbureau een mooie manier om robuust design, chique looks en een verantwoorde werkhouding met elkaar te verenigen. Ook een wangenbureau in benchopstelling of in een L-model vind je in onze collectie, dus in elke ruimte geeft een wangenframe bureau veelzijdige mogelijkheden. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over, dus ook voor akoestisch, stijl- en kleuradvies, projectinrichting en complete werkplekinrichting ben je bij Office Mania precies op de juiste plek.