Zit sta onderstellen

Zit sta bureau onderstel voor een dynamische werkplek

Wissel zittend en staand werken eenvoudig af en kies voor een zit sta onderstel van OfficeMania! Heb je al een bureaublad maar wil je snel een meer dynamische werkplek creëren? Dan is een zit sta onderstel een slimme keuze. Maak een keuze uit ons assortiment, monteer zelf je bureaublad op het zit sta onderstel en je kunt aan de slag!

Voordelen van een zit sta onderstel

Een zit sta onderstel biedt de juiste weg naar een gezondere werkplek. Afwisselend staand en zittend werken is goed voor de gezondheid, omdat de doorbloeding, stofwisseling en spieren worden gestimuleerd. Hierdoor zul je je beter kunnen concentreren en wordt je productiever. Dat is natuurlijk wat je wil gedurende je werkdag! En, niet geheel onbelangrijk voor je werkgever: een goede balans tussen staand en zittend werk brengt dusdanig veel gezondheidsvoordelen met zich mee, dat deze bijdraagt aan een vermindering van het ziekteverzuim onder werknemers. Kortom: bestel snel je zit sta onderstel en ga aan de slag met dynamisch werken. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 Product(en)

Daarom kies je voor een zit sta onderstel bij OfficeMania

  • Behoud je huidige bureaublad
  • Creëer eenvoudig een gezonde werkplek
  • Een zit sta onderstel is een goedkope oplossing
  • Ruime keuze bureau onderstellen
  • Snelle levering
  • Makkelijk te monteren

Instellen van je werkplek met een zit sta onderstel

Ook om staand in de juiste houding te werken, is het belangrijk dat je het zit sta onderstel op de juiste wijze instelt. Doe je dit niet, dan kunnen je klachten verergeren in plaats van voorkomen. Eén tip om te onthouden is dat bij zowel staand als zittend werk je armen een hoek van 90 graden moeten maken. Zet je toetsenbord niet te ver naar achteren op je bureaublad, zodat je armen ontspannen kunnen rusten. Heb je meer informatie nodig over het instellen van je zit sta onderstel? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Bestel jouw zit sta onderstel nu online bij OfficeMania

Het assortiment zit sta bureau onderstellen van OfficeMania bestaat uit verschillende varianten en modellen. Elk zit sta onderstel heeft zo zijn eigen specificaties. Kies je voor een slinger verstelbaar zit sta onderstel of een elektrisch verstelbaar zit sta frame? Kies je voor een zit sta onderstel met 1 of 2 motoren? Wat is de minimale en maximale hoogte van het zit sta onderstel en met welk belastbaar gewicht moet ik rekening houden? Dit zijn allemaal zaken waar we je over kunnen informeren. Maak een keuze uit de diverse opties en bestel vandaag nog online jouw eigen zit sta onderstel, dan zorgen wij voor een snelle levering!