Bureaustoel Giroflex 64-3078

Bureaustoel Giroflex 64 is een goed verkochte bureaustoel. In al zijn uitvoeringen is het al jaren een topper. Met zijn lichte uitstraling en vormgeving past de Giroflex 64 in elk kantoor, zowel modern als klassiek. Nu online verkrijgbaar bij OfficeMania!

 • Maximale belasting tot 120KG
 • 5 jaar garantie
 • Levertijd 3 tot 4 weken
Verplichte velden
€ 694,00 € 839,74
Meerdere producten nodig?
 • Persoonlijk advies
 • Montage altijd €139,-
  Selecteer bij afrekenen
 • 15 jaar ervaring
Gegevens

Bureaustoel Giroflex 64: compleet en luxe

De Giroflex 64 is een zeer complete en luxe bureaustoel, voor een scherpe prijs. Ook op het gebied van ergonomie is aan alles gedacht: deze stoel kan geheel naar eigen wens en naar jouw lichaam worden aangepast. De uitgebreide instellingen voor gewicht, zitdiepte, rughoogte en armlengte maken deze bureaustoel ideaal voor zowel grote als kleine mensen. Deze kantoorstoel past zich makkelijk aan op de plekken waar jouw lichaam behoefte heeft aan meer ondersteuning. Op deze wijze maak je gebruik van een ergonomische bureaustoel, die er niet alleen voor zorgt dat je comfortabel, maar ook op de juiste manier zit.

Specificaties van de Giroflex 64 bureaustoel; 

 • Bureaustoel Giroflex 64
 • Ergonomische bureaustoel
 • Verstelling: zithoogte, zitdiepte, rugleuning en mechaniek
 • Geschikt voor langdurig gebruik
 • Uitgevoerd met een hoge rugleuning 47-54cm
 • Organicmove mechaniek
 • In 5 posities te blokkeren

Extra informatie over de Giroflex 64 bureaustoel

4D armleggers voor een goede ondersteuning; Om ervoor te zorgen dat je gedurende de werkdag goed (in de juiste zithouding) blijft zitten, heeft deze bureaustoel 4D armleggers. Deze zijn verstelbaar in hoogte, breedte en diepte, waarbij de armlegger ook nog eens draaibaar is. Jouw armen worden op deze wijze goed ondersteund, wat nek en rugklachten helpt voorkomen.

Verklein de kans op rugklachten met de lendensteun; Door de verstelbare lendensteun krijgt jouw rug optimale ondersteuning tijdens je werkzaamheden. De rugleuning kan geheel (in de hoogte als diepte) aan de welving van jouw rug aangepast worden, wat de kans op rugklachten aanzienlijk verkleind.

Ergonomische bureaustoel; Bureaustoel Giroflex 64 voldoet aan de NEN-EN 1335, de Europese norm voor ergonomische bureaustoelen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat deze kantoorstoel voldoet aan een aantal strenge eisen op het gebied van onder andere instelbaarheid, zithoogte en zitdiepte.

Online bureaustoel Giroflex 64 kopen

Ben je dus op zoek naar een geliefde bureaustoel die veel wordt gebruikt in het kantoorleven en die aan alle eisen voldoet? Dan is bureaustoel Giroflex 64 een zeer goede keuze. Je kunt deze stoel geheel naar wens samenstellen. Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie
Meer informatie
Verkoopeenheid1
Garantie in jaren2
Levertijd3-4 weken
Maximale belasting in kg120
Basis productkleurZwart
Standaard kleur StofferingZwart
Andere kleuren mogelijkJa op aanvraag
Breedte zitting in cm45
Hoogte rugleuning in cm47-54
Rugleuning in hoogte verstelbaarJa
Speciale lendensteunOptioneel
Geschikt voor bewegend zittenJa
Bewegend zitten vergrendelbaarJa
Verstelbare hoek zittingJa
Verstelbare hoek rugleuningJa
Verstelbare zitdiepte in cm2,5
Diepte ztting in cm41,5-44
Zithoogte minimaal in cm40
Zithoogte maximaal in cm52
NeksteunNee
Gemonteerd geleverdnee
stapelbaarNee