Arbo Bureaustoelen

Arbo bureaustoelen voor de juiste werkhouding op kantoor

Werken jij en je collega’s op kantoor en zit je meerdere uren per dag achter een bureau? Dan is het zeer aan te raden om gebruik te maken van Arbo bureaustoelen. Deze bureaustoelen voldoen aan specifiek gestelde eisen volgens de zogenaamde Arbo normeringen. Praktisch houdt dit voor jou in dat je een goede, ergonomische zithouding aanneemt doordat je de stoel aan jouw lichaam kunt aanpassen. OfficeMania helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor Arbo bureaustoelen. Hieronder kun je onze verschillende bureaustoelen direct online bestellen, maar mocht je vragen hebben kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 103

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 103

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lichamelijke klachten voorkomen met Arbo bureaustoelen

Je staat (of zit!) er misschien niet zo bij stil, maar eigenlijk is een bureaustoel het belangrijkste kantoormeubel in jouw kantoorinrichting. Je zit er dagelijks, vaak langdurig achter elkaar op. Maar zit jij ook dagelijks in een verkeerde houding, dan kan dit voor behoorlijk wat rug,-nek en schouderklachten zorgen. Niet wenselijk dus! Juist om dit soort klachten te voorkomen, is het belangrijk dat je op kantoor gebruik maakt van Arbo bureaustoelen. Deze bureaustoelen voldoen aan de zogenaamde Arbo normering, welke onder andere voorschrijft dat:

  • De bureaustoel in hoogte verstelbaar moet zijn;
  • Armleuningen, rugsteun en zitdiepte verstelbaar moeten zijn;
  • De bureaustoel veilig en een stabiel op de vloer staat;
  • De bureaustoel zwenkwielen moet hebben en draaibaar moet zijn.

Voor meer informatie over de Arbo normering adviseren we je even contact met ons op te nemen.

Koop online jouw bureaustoelen of vraag ons om advies!

Neem eens een kijkje in ons assortiment Arbo bureaustoelen, we hebben er genoeg! Deze bureaustoelen zijn eenvoudig en veilig online in onze webshop te bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering bij jou op kantoor. Vind je het lastig om een keuze te maken voor de juiste bureaustoel? OfficeMania kan jou als bureaustoelspecialist advies geven! Vul ons contactformulier in zodat we je terug kunnen bellen, vraag een offerte aan of bel direct naar: 026-7600170.