Design bureaustoelen

Design bureaustoelen voor een stijlvol kantoor

Op kantoor wil het oog natuurlijk ook wat. Een design bureaustoel is de ideale manier om van je kantoor- of vergaderruimte een stijlvol geheel te maken. De tijd van de saaie kantoorinrichting is voorbij! Luxe design bureaustoelen zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten waardoor jij je kantoor geheel naar eigen smaak kunt inrichten. Bij OfficeMania hebben we ons assortiment design bureaustoelen zorgvuldig samengesteld. Je kunt deze design bureaustoelen eenvoudig online kopen, waarna wij voor een snelle levering bij jou op kantoor zorgen. Liever eerst meer informatie? Dat kan! Neem dan gewoon even contact met ons op. Daar zijn we ook voor.

Design wordt steeds belangrijker

Vandaag de dag wordt het ontwerp en de uitstraling van de bureaustoel steeds belangrijker. En dat is logisch: we werken steeds meer thuis, waardoor de bureaustoel onderdeel van het interieur wordt. Maar ook in kantoren wordt esthetiek belangrijker. De collectie design bureaustoelen bij OfficeMania zijn vervaardigd uit de allerbeste materialen en zijn beschikbaar in diverse kleuren. Op deze manier is er voor ieder wat wils, zodat je jouw manier van werken leuker én comfortabeler kunt maken. Aandacht voor details en afwerking; kenmerkend voor de design bureaustoelen van OfficeMania.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 Product(en)

 • Ergonomische bureaustoel Skate voorkant

  Bureaustoel Skate

  • Dynamische zitting
  • Verkrijgbaar in 6-12 kleuren
  • Recyclebaar
  • 5 Jaar garantie
  • Levertijd 4-6 weken
  € 559,00 Excl. BTW € 676,39 Incl. BTW

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 Product(en)

Ook onze design bureaustoelen voldoen aan alle eisen

Onze design bureaustoelen doen overigens niet af op het gebied van ergonomie. Ook deze bureaustoelen voldoen aan de strenge eisen van het Nederlandse bedrijfsleven, vastgelegd in de NEN-EN 1335 en NPR 1813 normeringen. Je bent er dus van verzekerd dat je te maken hebt met kwalitatief hoogwaardige bureaustoelen, die er dus ook nog eens stijlvol uitzien!

Design bureaustoelen voor kantoor én thuis

Misschien ben je bezig met de restyling van je kantoor. Of wil je jouw thuiskantoor professioneel inrichten zodat je ook thuis jouw werk op ergonomisch verantwoorde wijze kunt doen. In dit geval kun je kiezen voor een design bureaustoel van OfficeMania. Je profiteert dan van het beste uit twee werelden: enerzijds heb je een bureaustoel die qua uiterlijk bij jouw smaak en wensen past. Anderzijds profiteer je van alle instelmogelijkheden die de bureaustoel geschikt maakt om langdurig op te kunnen werken.

Luxe design bureaustoelen in een prachtig interieurontwerp

We snappen dat kantoorinrichting een vak apart is. Zeker wanneer je jouw kantoor een complete restyling wil geven, zijn alleen design bureaustoelen misschien niet voldoende. Wist je dat je bij OfficeMania ook terecht kunt voor interieurontwerp en projectinrichting? We hebben zelfs een eigen kleurspecialist, die een prachtig ontwerp kan maken, waar jouw design bureaustoelen uitermate goed tot hun recht komen. Vraag ons gerust om meer informatie, door even contact met ons op te nemen. Graag plannen we een vrijblijvende afspraak met je in om te kijken wat we voor jou en je kantoor kunnen betekenen.