Ergonomische bureaustoelen

ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL

Als je op een gezonde en verantwoorde wijze aan je bureau wilt werken is het essentieel om een goede ergonomische bureaustoel aan te schaffen. Ergonomische bureaustoelen zorgen voor een goede, actieve zithouding waarmee je rug- en nekklachten kunt voorkomen. Vooral als je meerdere uren per dag zittend werkt is het belangrijk om te zorgen dat je op een goede ergonomische stoel zit.

Bij OfficeMania vind je daarom naast ergonomische zit sta bureaus ook de beste ergonomische bureaustoelen voor het verminderen van rugklachten. Je kunt zelf rondkijken in onze webshop maar ook contact met ons opnemen als je advies nodig hebt over het kopen van een ergonomische bureaustoel. Een ergonomische bureaustoel is vaak verstelbaar op verschillende manieren zodat je deze precies af kunt stellen op jouw lichaam en de afmetingen van bijvoorbeeld jouw rug, armen en benen.

Het kan heel goed dat je vragen hebt over het instellen van je bureaustoel, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Ergonomische bureaustoelen
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 44

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

ERGONOMISCHEBUREAUSTOEL TEGEN RUGKLACHTEN

Zoals we hierboven al aangeven is een van de belangrijkste doelen van een ergonomische bureaustoel het verminderen en of voorkomen van fysieke klachten zoals rugklachten en nekklachten. Als je lange werkdagen achter je computer maakt en je stoel niet prettig zit, zul je merken dat dit niet alleen op de korte termijn maar ook op de lange termijn leidt tot rugklachten en pijnklachten.

Een ergonomische bureaustoel voorkomt het ontwikkelen van rugklachten door de juiste ondersteuning aan je lichaam te bieden. Zo’n stoel biedt ondersteuning op belangrijke punten, is instelbaar naar de behoeften van de gebruiker en geeft je toch voldoende bewegingsvrijheid om je werk goed te kunnen doen.

Een actieve zithouding op een ergonomische bureaustoel kan een wereld van verschil betekenen bij het voorkomen van bijvoorbeeld  rugklachten en nekklachten. Wacht daarom niet tot het te laat is, maar zorg op tijd voor een ergonomische bureaustoel. Ook interesse in een ergonomisch bureau, zoals een zit sta bureau? Die vind je bij ons uiteraard ook.

ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL KOPEN

Bij OfficeMania kun je ergonomische bureaustoelen kopen in verschillende designs, van diverse merken, en in een ruim spectrum aan kleuren. Een ergonomische bureaustoel hoeft niet saai te zijn, en kan nog steeds goed afgestemd worden op jouw persoonlijke voorkeuren 

Let bij het kopen van je ergonomische bureaustoel onder andere op de stofsoort die je kiest. Als je het snel warm krijgt en last hebt van zweten raden wij een netweave rug aan. Een andere uitvoering is een volledig gestoffeerde rugleuning, deze geeft een stevige en directe ondersteuning.

Wil je daarnaast een leren stoel, of een stoel met een stoffen afwerking? Bij het kopen van een ergonomische bureaustoel komen veel keuzes kijken. Als je hierbij hulp nodig hebt staan wij uiteraard altijd voor je klaar. We adviseren je graag over de verschillende modellen en wat goed bij jou zou passen.

BETAALBARE ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL

Bij OfficeMania helpen we iedereen met het vinden van een passende ergonomische bureaustoel. Door ons grote aanbod hebben we een ergonomische bureaustoel voor elk budget.Een verschil in prijs hoeft niet te betekenen dat een goedkope ergonomische bureaustoel minder goed is dan een duurdere bureaustoel. Dit heeft vaak meer te maken met waar de bureaustoel geproduceerd is. 

Als een bureaustoel in Europa wordt geproduceerd zijn de productiekosten hoger, maar is de CO2-impact lager. Wanneer een bureaustoel in China wordt geproduceerd zijn de productiekosten lager en heb je dus een goedkopere ergonomische bureaustoel, maar is de CO2-impact wel weer hoger.Bij OfficeMania vind je ergonomische bureaustoelen uit beide gebieden, zo is er voor ieder budget een goede ergonomische bureaustoel te vinden.

BETAALBARE ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN BIJ OFFICEMANIA

Bij OfficeMania vind je betaalbare ergonomische bureaustoelen in allerlei soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijke eyecatcher of naar een simpel model om je kantoor mee in te richten, wij hebben de betaalbare ergonomische bureaustoel voor jouw situatie 

Heb je je keuze gemaakt uit onze selectie ergonomische bureaustoelen? Dan bestel je deze gemakkelijk online. Je ergonomische bureaustoel online kopen bij OfficeMania betekent snelle levering en veilig betalen via onze online omgeving.

Ben je zelf niet zo handig met het in elkaar zetten van bureaustoelen, ben je bang dat je iets zal beschadigen, of heb je er simpelweg geen tijd voor? OfficeMania beschikt over een eigen montagedienst, die je het werk graag uit handen neemt. Wil je meer informatie of heb je vragen over onze diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op.