NPR bureaustoelen

NPR BUREAUSTOEL KOPEN BIJ OFFICEMANIA

Een NPR bureaustoel biedt de ultieme combinatie van comfort en ergonomie voor een gezonde en productieve werkomgeving. Bij OfficeMania begrijpen we het belang van een goede bureaustoel die voldoet aan de NPR normen.

NPR bureaustoelen zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen. Deze stoelen bieden geavanceerde instelmogelijkheden, waaronder hoogteverstelling, rugleuninginstelling en armleuningaanpassingen, zodat je de stoel perfect op jouw lichaam kunt afstemmen.

Een van de belangrijkste voordelen van een NPR bureaustoel is de ergonomische ondersteuning die het biedt. Dankzij de nauwkeurige afstelmogelijkheden kun je ervoor zorgen dat je een gezonde zithouding behoudt, wat rugklachten en vermoeidheid vermindert, zelfs tijdens lange werkdagen.

Bovendien zijn NPR bureaustoelen duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik. Deze stoelen zijn een waardevolle investering in de gezondheid en het comfort van jou en je medewerkers.

NPR bureaustoelen
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 54

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 54

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

DE NPR 1813 NORM

De NPR 1813 norm is een richtlijn voor ergonomische bureaustoelen. NPR staat voor Nederlandse Praktijkrichtlijn en heeft als doel de ergonomische kwaliteit van bureaustoelen te waarborgen. Een bureaustoel die voldoet aan de NPR 1813 norm biedt tal van voordelen voor jou en je medewerkers. Deze norm specificeert eisen voor de afmetingen en instelmogelijkheden van bureaustoelen, zodat ze geschikt zijn voor een breed scala aan gebruikers. Het doel is om een gezonde zithouding te bevorderen en lichamelijke klachten als gevolg van slechte stoel ergonomie te voorkomen. Een bureaustoel die voldoet aan de NPR 1813 norm is ontworpen met de gemiddelde Nederlandse gebruiker in gedachten. Ze bieden geavanceerde aanpassingen om ervoor te zorgen dat de stoel perfect kan worden afgestemd op individuele behoeften. Dit resulteert in meer comfort en minder lichamelijke belasting tijdens het werk.

ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL ONDER DE NPR 1813 NORM

Een bureaustoel die voldoet aan de NPR 1813 norm is ontworpen met de gezondheid en productiviteit van gebruikers in gedachten. Deze stoelen zijn uitgerust met geavanceerde instelmogelijkheden en ergonomische eigenschappen om ervoor te zorgen dat je in de juiste houding kunt werken en lichamelijke klachten kunt voorkomen.De ergonomische voordelen van een NPR bureaustoel zijn talrijk. Deze stoelen bieden verstelbare zithoogte, rugleuninghoek, zitdiepte en armleuningen, waardoor je de stoel kunt aanpassen aan je lichaam. Dit bevordert een gezonde zithouding en vermindert de druk op je rug en nek. Bovendien zijn NPR bureaustoelen duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en een uitstekende investering vormen voor jou en je organisatie. Kies voor ergonomisch comfort en productiviteit met een NPR bureaustoel van OfficeMania.

NEN NORM BUREAUSTOEL

Naast de NPR 1813 norm is de NEN norm voor bureaustoelen een andere belangrijke standaard voor ergonomie. De NEN norm richt zich op de afmetingen van bureaustoelen en is bedoeld om ervoor te zorgen dat stoelen geschikt zijn voor een breed scala aan gebruikers. Ontdek waarom de NEN norm relevant is bij het kiezen van de juiste bureaustoel.

De NEN norm stelt eisen aan de afmetingen en functionele eigenschappen van bureaustoelen, zodat ze comfortabel en geschikt zijn voor diverse gebruikers. Deze norm richt zich met name op aspecten zoals zithoogte, zitdiepte en rugleuninghoek, om ervoor te zorgen dat de stoelen aan de behoeften van verschillende mensen kunnen voldoen.

Het begrijpen van de NEN norm is essentieel bij het selecteren van een geschikte bureaustoel voor jouw kantoor. De norm zorgt ervoor dat de stoel ergonomisch verantwoord is en comfort biedt, wat bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van medewerkers.

EEN BUREAUSTOEL VAN NEN-EN NORM 1335 OF NPR 1813

Als je op zoek bent naar een ergonomische bureaustoel, kom je vaak de termen NEN-EN norm 1335 en NPR 1813 tegen. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee normen en welke past het beste bij jouw behoeften? We werpen een dieper inzicht op deze normen om je te helpen een weloverwogen keuze te maken bij het selecteren van de juiste bureaustoel voor jouw werkomgeving.

De NEN-EN norm 1335 is een Europese norm die zich richt op bureaustoelen. Deze norm specificeert eisen voor de afmetingen van stoelen en bepaalt criteria voor de hoogte en breedte van zittingen en rugleuningen. Stoelen die voldoen aan deze norm zijn geschikt voor een breed scala aan gebruikers.

Aan de andere kant is de NPR 1813 norm een aanvullende Nederlandse richtlijn. De NPR 1813 norm doet aanbevelingen voor bureaustoelen op basis van de gemiddelde lengte van Nederlandse gebruikers, welke groter is dan Europeanen in het algemeen. Het biedt gedetailleerde richtlijnen voor verstelbaarheid en ergonomische eigenschappen van stoelen.

Er zijn wel een paar concrete verschillen tussen de normen te benoemen NEN-EN 1335 bureaustoelen moeten bijvoorbeeld voorzien zijn van minimaal 2D armleggers, terwijl NPR 1813 bureaustoelen voorzien moeten zijn van 4D armleggers. Ook is de minimale en maximale zitdiepte anders. Bij NEN-EN 1335 bureaustoelen is deze minimaal verstelbaar tussen 40 en 42, en bij NPR 1813 stoelen tussen 38 en 48 cm.

Als je op zoek bent naar de meest verstelbare stoel is een bureaustoel onder de NPR 1813 norm dus vaak de beste keuze voor optimaal comfort. Bij OfficeMania bieden we daarom een breed scala aan bureaustoelen die aan zowel NEN-EN norm 1335 als de NPR 1813 norm voldoen. Onze deskundige medewerkers kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste stoel op basis van jouw specifieke behoeften en voorkeuren.