XXL Bureaustoelen voor zware en grote mensen

Maatje meer? Kies voor bureaustoelen voor zware mensen

Heb jij een maatje meer? Dan is het belangrijk dat je op kantoor net als je collega’s een goede werkhouding aanneemt. Bij OfficeMania hebben we daarom bureaustoelen voor zware mensen, zodat je extra ondersteuning tijdens het werken krijgt. Bureaustoelen voor zware mensen zijn geschikt voor mensen met een gewicht tussen de 150 en 200 kilo en kunnen op diverse manieren ingesteld worden. Zodat jij op een comfortabele wijze je werkzaamheden kunt uitvoeren. Bestel de bureaustoelen voor zware mensen nu eenvoudig online in onze webshop. Heb je vragen of wil je meer weten over bijvoorbeeld de maatvoering van bureaustoelen voor zware mensen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 Product(en)

Ergonomisch en veilig werken op een bureaustoel voor zware mensen

Bureaustoelen voor zware mensen hebben een aantal eigenschappen die afwijken van andere bureaustoelen. Zo hebben deze bureaustoelen vaak een groter zitoppervlak, zijn rug en zitting vaak van steviger, dikker materiaal gemaakt en zijn deze bureaustoelen voor zware mensen speciaal getest op een hoger gewicht en eventueel langere lengte. De speciale gewichtsinstelling houdt rekening met de eventuele extra belasting van de bureaustoel. Kortom: ook als je een maatje meer hebt, kun je veilig en verantwoord werken op een bureaustoel voor zware mensen.

Online bureaustoelen voor zware mensen aanschaffen bij OfficeMania

Bestel bureaustoelen voor zware mensen nu bij OfficeMania, dan zorgen wij voor een snelle levering. Heb je vragen of wil je toch liever eerst persoonlijk advies inwinnen? Je kunt altijd contact met ons opnemen!