Deskbike bureaufiets

Omschrijving
Specificaties van de Deskbike bureaufiets

De Deskbike bureaufiets heeft een gebruikerslengte van ca. 165 tot 185 cm met een gebruikersgewicht van maximaal 120 kilo. De stevige vloerliggers met grotere wielen zorgen voor extra stabiliteit en draagkracht.

De draaiknop zorgt voor een instelbare trapweerstand en het in hoogte instelbare comfortzadel zorgt voor comfortabel zitten tijdens het fietsen. De Zadelstang small, kan gebruikt worden voor een gebruikerslengte tussen 130-165 cm Met het zadelverlengstuk, kan de bureaufiets verlengd worden voor een gebruikerslengte tussen 185-200 cm. Tevens beschikken wij over een montageservice: de deskbike kan gemonteerd afgeleverd worden.

Voor optimaal gebruik van de Deskbike bureaufiets wordt een bureauhoogte van minimaal 105 cm geadviseerd. Let op: we adviseren je om de bureaufiets niet als vervanging van een regulier fitnessapparaat te gebruiken. Het is belangrijk dat je de deskbike afwisselt met staand werken.

 

Beoordelen
Deskbike bureaufiets
€ 255,00 Excl. BTW € 308,55 Incl. BTW

Blijf office fit met de Deskbike bureaufiets!

Langdurig zitten is slecht voor de gezondheid. Ook al ga je lopend of fietsend naar je werk; het is belangrijk om tussen de werkzaamheden door ook op kantoor voldoende beweging te krijgen. De Deskbike bureaufiets is in dat geval de perfect aanvulling op jouw dagelijkse portie lichaamsbeweging! Bestel deze bureaufiets nu bij OfficeMania en ontdek zelf de voordelen van de Deskbike.

De voordelen van de Deskbike bureaufiets

Met het gehele kantoor in beweging? De bureaufiets is de ideale oplossing voor meer beweging tijdens het werk. Het onderbreekt het langdurig zitten tijdens het werk aan je bureau en maakt het werk een stuk dynamischer. Zeker als u de bureaufiets combineert met een zit sta bureau. Daarnaast biedt de Deskbike bureaufiets de volgende voordelen:

• De bureaufiets stimuleert de doorbloeding van de benen;
• Dit zorgt voor een betere productiviteit;
• En een betere concentratie;
• Dynamisch werken voorkomt lichamelijke klachten;
• De bureaufiets is altijd te gebruiken, zeker in afwisseling met staand – en zittend werk!

Bestel de Deskbike bureaufiets nu bij OfficeMania

Profiteer nu van de vele voordelen van de Deskbike bureaufiets en bestel snel bij OfficeMania. We hebben diverse kleuren in ons assortiment en kunnen je tevens van advies voorzien voor het optimaal instellen van jouw bureaufiets. Leuk feitje: er is zelfs een app voor smartphones beschikbaar waarop je precies jouw prestaties kunt bijhouden! Heb je vragen over je bestelling van de Deskbike bureaufiets? Je kunt altijd contact met ons opnemen; we helpen je graag!

* Verplichte velden

€ 255,00 Excl. BTW € 308,55 Incl. BTW