Elektrisch verstelbare zit-sta werkplek Drentea Piqniq

Omschrijving

Elektrisch verstelbaar bureau Piqniq

De Piqniq zit sta werkplek is leverbaar als elektrisch verstelbaar bureau. Met een druk op de knop verschuift het blad ten opzichte van de poot rechtstandig omhoog. De integratie van slimme technieken in deze zit sta werkplek maakt tevens het gebruik voor teams en projectgroepen mogelijk. Tel daarnaast de ruime keuze in accessoires hierbij op en je hebt de ideale zit sta werkplek voor op kantoor.

Mogelijkheden Piqniq sta werkplek

* Leverbaar in afmetingen 160/80 en 180/80 cm;
* Ook leverbaar als duo werkplek;
* Flexibel en langdurig in te zetten meubellijn;
* Diverse kleuren en soorten afwerking mogelijk;
* Voldoet aan de eisen van het Nieuwe Werken.

Piqniq zit sta bureau kopen?

Bestel het Piqniq zit sta bureau nu online bij OfficeMania. Wij zorgen voor een snelle levering! Wil je meer weten over dynamisch werken of heb je advies nodig over dit zit sta bureau? Neem dan contact met ons op.

Beoordelen
Elektrisch verstelbare zit-sta werkplek Drentea Piqniq
€ 1.199,00 Excl. BTW € 1.450,79 Incl. BTW

Werk jij al aan een zit sta bureau?

Ben jij het langdurig zitten aan je bureau zat? Dan is de Piqniq elektrische zit sta werkplek een hele goede keuze! Dit eigentijdse zit sta meubel heeft een opvallende, schuine pootvorm en het bijzondere design is gebaseerd op de welbekende picknicktafel. De Piqniq zit sta werkplek van Drentea voldoet aan elke eis op het gebied van dynamisch werken, zodat jij op een gezonde manier aan je bureau kunt werken. Nu verkrijgbaar bij OfficeMania!

Zit sta bureau Drentea Piqniq:

- Bijzonder design;
- Eenvoudig elektrisch verstelbaar;
- Uit te breiden met diverse accessoires!

OF