Flexwerkplekken

Kantoormeubilair voor flexwerkplekken

Ben je op zoek naar kantoormeubilair voor de flexwerkplek? Dan ben je bij OfficeMania aan het juiste adres. Ons assortiment flexwerkplekken houden rekening met de nieuwe stijl van werken: flexibiliteit in combinatie met tijdstip, plaats en duur. Het kantoormeubilair voor flexwerkplekken is in verschillende uitvoeringen te bestellen. Heb je hulp nodig bij het inrichten van een of meerdere flexwerkplekken? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag van A tot Z met het inrichten van jouw professionele flexwerkplek. Niet alleen qua meubilair, maar ook op het gebied van ergonomie en instelbaarheid van het meubilair. Ervaar zelf jouw nieuwe manier van werken met de flexwerkplekken van OfficeMania!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 Product(en)

Flexwerkplekken inrichten

Bij het inrichten van flexwerkplekken moet in tegenstelling tot de meer traditionele manier van werken rekening gehouden worden met een aantal factoren. De flexwerkplek wordt, zoals de naam al zegt, flexibel gebruikt. Flexibel in:

-          Het aantal gebruikers

-          De duur van het gebruik

-          De tijdstippen waarop de flexwerkplek wordt gebruikt

OfficeMania flexwerkplekken

OfficeMania heeft daarom een uitgebreid assortiment kantoormeubilair voor de flexwerkplek. Vanwege het feit dat een flexwerkplek door meerdere personen gebruikt wordt, is het van belang dat de werkplek voor iedere persoon instelbaar is. Zowel het bureau als de bureaustoel moet dus aan deze instelbaarheid voldoen. Kies dan ook voor instelbare zit-sta bureaus en bureaustoelen die aan de arbo- normeringen voldoen (NEN 1335 en NPR 1813). Op deze manier weet je zeker dat iedere persoon op de juiste hoogte en in de juiste zithouding kan plaatsnemen aan de flexwerkplek en hij of zij meteen een dynamische werksituatie creëert door afwisselend staand en zittend te kunnen werken.

Levering flexwerkplekken

Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt voor het meubilair van de flexwerkplekken, is het mogelijk om te kiezen voor montage bij aflevering. Ons montageteam zorgt dan voor de levering en montage. Na de levering kun je dus direct gebruik maken van jouw flexwerkplek. Wel zo handig!

 Compleet assortiment voor jouw flexwerkplek

Dankzij het ruime aanbod kantoormeubilair kun je jouw flexwerkplek bij OfficeMania geheel naar jouw wensen inrichten. Je vindt er niet alleen zit-sta bureaus en arbo bureaustoelen, maar ook vergadertafels, kasten en kantinestoelen. Laat je eens adviseren en ervaar zelf de flexwerkplekken van OfficeMania!