Kantine Inrichting

Misschien is de kantine wel de belangrijkste plek van het bedrijf. Hier wordt samen gegeten, ideeën bedacht en samenwerkingen krijgen vorm in de kantine. Zorg daarom voor een prettige omgeving voor jou en je collega's in de kantine. De kantine inrichting is dan ook zeker iets om aandacht aan te schenken! Het kantinemeubilair van OfficeMania helpt jou om van de kantine in jouw bedrijf een fijne plek te maken.

De kantine inrichting: het belangrijkste stukje informeel kantooroppervlak

Onderschat nooit wat er allemaal tussen de bedrijven door gebeurt, zeker als het om de kantine gaat. Natuurlijk wordt er elke dag van alles gereld bij die befaamde koffieautomaat, maar op het moment dat iedereen even rustig gaat zitten en uit zijn of haar kantoorcoconnetje kruipt komt de creativiteit en de informele overlegsfeer pas echt op gang. Daarom is het goed om stil te staan bij een complete kantine inrichting. Hier komt het hele bedrijf elke dag de energie weer opladen, dus wie voor groei en mooie resultaten gaat mag de inrichting van de kantine zeker niet overslaan.

Kantinetafels, barkrukken, banken en stoelen

Je kantine is bij uitstek een ruimte waarin je de creativiteit mag laten stromen. Een kantine inrichting mag prikkelen, inspireren en het gesprek op gang brengen. Je bureaustoel, waarin je elke dag uren doorbrengt, moet een kunstwerk van comfort en ergonomie zijn, maar je kantinemeubilair mag iets speelser worden aangepakt. Daarom zie je ook zoveel leuke designmeubelen in onze collectie. Van frisse barkrukken tot gezellige banken en van lounge stoelen tot statafels: alles kan in een gezamenlijke eetruimte. Misschien wil je wel een setje klaptafels en wat extra stoelen, zodat je de kantine ook kunt omtoveren tot werkruimte of vergaderzaal? De keuze is aan jou, want vanuit onze kijk op projectinrichting en interieuradvies helpen we je graag om alles uit je kantine te halen dat erin zit.

Smaakvol en smakelijk tegelijk

Een kantine is een bijzonder functionele ruimte en een van de sociale hotspots van je bedrijf. Daarom mag de aanpak van je kantine inrichting tegelijk smakelijk en smaakvol zijn. Onze kantinestoelen en kantinetafels zijn van dezelfde hoge kwaliteit als ons bureaumeubilair, maar de uitvoering is frisser en vrolijker, om niet alleen de eetlust, maar ook het gesprek op gang te brengen. Zo combineer je gezelligheid en praktisch design, afgestemd op de stijl van je organisatie en de kenmerken van je eigen gezellige kantine.