Banket hoge bartafel

Omschrijving

De Banket bartafel zelf samenstellen

De Banket bartafel kan geheel naar eigen wens samengesteld worden. Met Compactop of gelamineerd tafelblad, waarbij je de keuze hebt uit diverse kleuren. Ook de afwerking van het frame kun je zelf kiezen. Daarbij heeft deze hoge tafel een vaste maatvoering:

Hoogte:  110 cm
Diepte:     50 cm
Breedte: 120 cm

Leuk weetje: de Banket tafel is ook uitstekend buiten te gebruiken. We raden je dan aan voor het Compact tafelblad te kiezen. Op deze wijze is de bartafel weer- en warmtebestendig.

Een hoge bartafel in een kantooromgeving

Een hoge bartafel in een kantooromgeving is een speciaal ontworpen tafel die wordt gebruikt als informele vergaderruimte of als werkplek voor individueel werk. Het is een hoger formeel dan de traditionele kantoorwerktafel en biedt de gebruiker de mogelijkheid om te staan tijdens het werk.

Online Banket bartafel bestellen

Je kunt nu eenvoudig en veilig de Banket hoge tafel van Gaber bestellen. Je maakt een keuze voor de afwerking van het frame, het tafelblad en de kleur. Wij zorgen voor de rest een snelle afhandeling en levering! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.  

 

Beoordelen
Banket hoge bartafel
€ 375,00 Excl. BTW € 453,75 Incl. BTW

Hoge bartafel Banket by Gaber

Of je ‘m nu als bartafel, sidetable of werktafel gebruikt: de Banket van Gaber is een stijlvolle aanvulling in jouw kantoorinterieur. Het strakke design in combinatie met het robuuste uiterlijk van de Banket maken deze hoge tafel zeer geschikt om aan te zitten, werken of gewoon puur ter decoratie. Bestel de Banket by Gaber nu online bij OfficeMania.

  • Strak frame
  • Compact topblad
  • Kies de framekleur
  • Wit
  • Zwart
  • Parelgrijs
€ 375,00 Excl. BTW € 453,75 Incl. BTW