OfficeMania kantoormeubilair huren

Kantoormeubilair huren: een flexibele werkplek voor een vast laag bedrag per maand

Als ondernemer wil je natuurlijk niet te veel betalen voor kantoormeubilair. Misschien zijn je oude bureaus en bureaustoelen aan vervanging toe, krijg je nieuwe medewerkers of wil je aan de slag met het inrichten van flexwerkplekken. In dat geval is het huren van kantoormeubilair een zeer passende oplossingOfficeMania maakt hiervoor gebruik van een platform, waarbij je voor een vast laag bedrag per maand kantoormeubilair kunt huren. Wekelijks te wijzigen of opzegbaar. En je ontvangt nu zelfs de eerste 2 maanden 15% korting op je werkplek! 

Hoe werkt het huren van kantoormeubilair?

Kantoormeubilair huren bij OfficeMania is met een aantal simpele stappen geregeld. Ga naar ons speciale platform voor het huren van kantoormeubilair. Daar kun je een keuze maken uit het huren van een bureaustoel, een refurbished werkplek of geheel nieuwe werkplek. Kies de oplossing die het beste bij jou en jouw bedrijf past, geef de gewenste hoeveelheid van de werkplekken aan en reken veilig af in de beveiligde betaalomgeving. We maken een afspraak voor het leveren van jouw nieuwe werkplekken en zorgen ervoor dat jouw werkplek binnen 5 werkdagen wordt geleverd! Is er iets stuk? Binnen 48 uur zorgen we ervoor dat een onderdeel vervangen of gerepareerd wordt.  

Wat voor kantoormeubilair kan ik huren?

De werkplekken die je via OfficeMania huurt bestaan uit kantoormeubilair van de beste kwaliteit. Comfortabel, ergonomisch en instelbaar naar jouw behoefte. Denk bijvoorbeeld aan een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau waarbij je staand werken af kunt wisselen met zittend werk. Ideaal om gedurende je werkdag meer beweging te krijgen! Ook onze bureaustoelen voldoen aan alle normeringen en zijn geheel in te stellen voor een ergonomische, comfortabele zit. Heb je vragen over de werkplekken, een bureau of bureaustoel? Neem dan gerust contact met ons op! 

Waarom kantoormeubilair huren bij OfficeMania?

Dat is simpel: we hebben aantal garanties die we je kunnen geven. Zo werken we niet met termijnen en jaarcontracten. We kunnen altijd een duidelijke oplossing bieden, je weet altijd precies waar je aan toe bent en je kunt je abonnement wekelijks opzeggen.  

Daarnaast bieden we ook nog eens de beste service. Als er iets stuk is of vervangen moet worden, zorgen we er binnen 48 uur voor dat dit opgelost wordt. Zolang je abonnement loopt, zorgen wij voor het onderhouden van je werkplek. Ook staan we voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt bij het instellen van je werkplek of als je vragen hebt over je abonnement of het kantoormeubilair dat je bij ons huurt.  

Wat zijn de voordelen? 

We zetten de voordelen van het huren van kantoormeubilair nog eens voor je op een rij: 
 • Flexibel abonnement 

 • Je betaalt maandelijks een vast laag bedrag, al vanaf 25 euro p/maand 

 • Aantal werkplekken wekelijks wijzigen of opzeggen 

 • De eerste 2 maanden 15% korting op je werkplek! 

 • Minimale contractduur 1 dag! 

 • Keuze uit een nieuwe of refurbished werkplek 

 • Is er iets stuk? Binnen 48 uur wordt het probleem verholpen 

 • Altijd gratis bezorgd 

 • Overal geleverd, of je nu 1 of 100 werkplekken wilt 

 • Levenslange garantie 

 • Wij kunnen jou als ondernemer volledig ontzorgen! 

Kantoormeubilair huren bij OfficeMania? Dat kan eenvoudig online! 

Door kantoormeubilair te huren bij OfficeMania, heb je een complete, ergonomische werkplek, zonder een grote investering. Voor een klein bedrag per maand heb je al een in hoogte verstelbaar bureau en arbo bureaustoel. Huur jouw werkplek nu eenvoudig via OfficeMania en profiteer van de voordelen!! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.