Kantoorstoelen

Kantoorstoelen, voor elke ruimte en elk budget

Kan jouw kantoor wel een opfrisbeurt gebruiken? Begin dan eens bij het uitzoeken van nieuwe kantoorstoelen! Bij OfficeMania hebben we te gekke en verschillende soorten stoelen in ons assortiment. Bureaustoelen, baliestoelen, directiestoelen: noem maar op! En daarbij krijg je de kwaliteit die je van ons als bureaustoel specialist mag verwachten.

Verschillende soorten werk, verschillende soorten kantoorstoelen

Zeker als het gaat om een goede zithouding, is het belangrijk om te letten op de ergonomische vormgeving van kantoorstoelen. Kan jouw lichaam tijdens een lange dag werken wel wat extra ondersteuning gebruiken? Dan is het goed om te kijken naar het soort werk dat je doet. Werk je achter een bureau? Kies dan voor een ergonomische kantoorstoel, met bijvoorbeeld lendensteun en verstelbare rug en zitting. Maar werk je bijvoorbeeld in een laboratorium, dan zijn speciale ESD stoelen weer uitermate geschikt.

Advies bij het kiezen van de juiste kantoorstoelen

OfficeMania zou OfficeMania niet zijn als we jou niet ook van het juiste advies zouden voorzien. We vinden het belangrijk dat iedereen goed zit en daar helpen we je graag bij. Met werkplekondersteuning, informatie én: een goede klantenservice. Je kunt ons bellen, maar uiteraard ook een offerte opvragen of ons contactformulier invullen.