Baliestoelen

De juiste baliestoel zorgt voor een goede houding

Werk je als receptionist(e) of baliemederwerker en voer je jouw werkzaamheden achter een hoge balie uit? Het is dan van belang dat je gebruik maakt van een hoge bureaustoel, oftewel baliestoel. Een baliestoel is een in hoogte verstelbare stoel, waardoor je automatisch (mits je de juiste baliestoel kiest) een goede houding aanneemt. Bij OfficeMania hebben we diverse hoge bureaustoelen in ons assortiment. Wil je weten welke baliestoel (ook wel loketstoel) het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Uiteraard staan we voor je klaar om je te helpen met jouw vragen! Neem contact met ons op en wij helpen je op weg. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

Baliestoelen: onmisbaar voor een goede werkhouding achter de balie

Receptionisten, kassamedewerkers: het zijn functies waarbij het werk vanuit een verhoogde positie wordt uitgevoerd, in de meeste gevallen zittend. Om te voorkomen dat men gedurende de dag een verkeerde houding aanneemt en gaat 'hangen' is het belangrijk dat er een goede, ergonomische baliestoel wordt aangeschafd. Het lichaam van de baliemedewerker krijgt op deze wijze toch een goede ondersteuning, dat een hoop gezondheidsklachten als nek- en rugpijn kan voorkomen. 

Online baliestoelen bestellen bij OfficeMania

In onze online kantoormeubelen webshop vind je de passende oplossing voor diverse baliewerkzaamheden. Maak een keuze uit diverse baliestoelen en bestel veilig en snel online. Heb je vragen of heb je behoefte aan advies? Neem dan gerust eens contact met ons op, zodat we je kunnen helpen met het vinden van de juiste baliestoel!