Conferentiestoelen

Presentatie geven? Schaf de juiste conferentiestoelen aan!

Conferentiestoelen zijn er om in de conferentieruimte neer te zetten. Eigenlijk maak je met deze stoelen van elke ruimte een goede plek voor presentaties, bijeenkomsten en lezingen. Wat conferentiestoelen kenmerkt is het compacte design. Dit maakt de stoelen ideaal om in rijen naast elkaar en achter elkaar te plaatsen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 Product(en)

Koppel de stoelen aan elkaar

Zo hebben de meeste conferentiestoelen een constructie aan de zijkant waarmee je ze in no-time aan elkaar koppelt. Dankzij deze koppeling schuiven de stoelen niet weg en creëer je nette rijen. Dat ziet er strak uit! Ook ideaal is dat conferentiestoelen vaak stapelbaar zijn. Neem de Akami 4-poots: een conferentiestoel die nagenoeg perfect is voor ieder bedrijf. Deze stoel is leverbaar in verschillende kleuren, wordt geleverd per vier stuks en met een handige opbergtrolly. Deze trolley biedt plek voor maximaal twintig stoelen. Ideaal voor als de hal weer snel opgeruimd moet zijn na een succesvolle bijeenkomst!

Conferentiestoelen kopen

Conferentiestoelen kopen kan bij Officemania in een paar stappen online. Na bestelling houden we je precies op de hoogte van de levering. Ben je op zoek naar nog meer stoelen voor op kantoor? Bij Officemania hebben we ook bureaustoelen, vergaderstoelen  en kantinestoelen. Eerst advies inwinnen over onze conferentiestoelen? Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.