Zadelkrukken

Bestel online zadelkrukken van hoge kwaliteit

Bij Office Mania hebben we diverse zadelkrukken in ons assortiment. Een zadelkruk (ook wel met een chique woord tabouret genoemd), is een in hoogte verstelbare kruk die bijvoorbeeld veel in kapperszaken en schoonheidssalons wordt gebruikt. Ook bij een zadelkruk is ergonomie belangrijk: een ergonomische zadelkruk zorgt ervoor dat de persoon in kwestie op een gezonde en natuurlijke wijze de werkzaamheden kan uitvoeren. Ben je benieuwd naar de zadelkrukken van Office Mania? Bestel de zadelkruk eenvoudig online in onze online kantoorwinkel!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

Zadelkrukken en ergonomie

Zeker wanneer werkzaamheden langdurig in dezelfde houding uitgevoerd moeten worden is een zadelkruk of tabouret een uitkomst. Immers, langdurig werken in eenzelfde houding kan vele klachten veroorzaken. Dankzij de ergonomische positie van de zadelkruk komt het bekken in de juiste positie te staan, waardoor een goede bloedtoevoer naar de benen wordt gerealiseerd. Ook voorkom je met een goede zadelkruk een hoop nek – en rugklachten. Mits op de juiste wijze ingesteld natuurlijk! Ook hier kunnen we je bij Office Mania uiteraard bij helpen.

Advies nodig over zadelkrukken?

Veel organisaties en bedrijven besteden gelukkig veel tijd en aandacht aan ergonomie en de gezondheid van personeel. Met de zadelkrukken van Office Mania draag je hier zeker aan bij! Heb je vragen over zadelkrukken of wil je meer weten over ergonomie? Neem dan contact met ons op!