Kleuradvies op maat voor jouw kantoor

Hoe goed je ook bent in je aanpassen aan je omgeving, voor je werkomgeving geldt dat je hem aan kunt passen aan jouw smaak, stijl en (bedrijfs-)identiteit. Dat is niet alleen leuk om te doen, maar het levert ook een sterk staaltje personal branding op waar je collega’s en je klanten niet zomaar omheen kunnen. Office Mania maakt je werkomgeving niet alleen praktisch en efficiënt, maar ook stijlvol en sfeervol. Werken met een goed gevoel geeft de beste resultaten, dus maak gebruik van ons professionele kleuradvies en match je kantoorinterieur met je eigen corporate identity.

Een extra paar ogen

Office Mania heeft ongeveer alles in huis waar een kantoor uit is opgebouwd. Dan is het natuurlijk logisch dat we al die artikelen ook in een scala aan kleuren leveren. Of je nu op zoek bent naar dat perfecte hoekbureau, je nieuwste directiestoelen, of de frisse inrichting van je kantine, wij hebben een passend kleuradvies voor je paraat. Handig voor als je even gebruik wilt maken van een extra paar ogen, want wij kijken objectief naar je plannen en je bestaande kantoorinrichting. Passen die bureaustoelen  wel bij de vloerbedekking? Geven die zit-sta bureaus in lichte houtprint de ruimtelijke indruk waar je naar zoekt? Soms is een dosis extern kleuradvies een welkome aanvulling op je eigen gevoel voor stijl: maak er dus vooral gebruik van!

Kantoormeubilair met uitstraling

Als je dan toch bezig bent om je kantoormeubilair te kopen, dan kun je het maar beter meteen goed doen. Een moderne, frisse, of juist klassieke look kan een bepalende factor zijn in de uitstraling die je met je bedrijf maakt. Als je met de inrichting van je bedrijf al een eerste stap kunt zetten in de indruk die jij op je klanten wilt maken, dan is dat pure winst. Hetzelfde geldt voor de sfeer waarin je je medewerkers dagelijks tot topprestaties probeert aan te zetten. Kleuradvies van een professional kan meer verschil maken dan je misschien denkt. We staan voor je klaar, dus als jij graag maximale controle hebt over de uitwerking van je eigen kantoorinrichting, dan is ons kleuradvies voor jouw kantoormeubels een slimme gratis extra waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Neem contact op met onze adviseurs en maak een weloverwogen keuze waar jij en je collega’s nog jaren plezier van gaan hebben!

Benieuwd naar specifiek kleuradvies voor kantoor? Eén die past bij de identiteit van jouw bedrijf en één waarin jij je helemaal kunt vinden? Bij Officemania gaan we graag voor je aan de slag, want we zijn gek op inrichten! Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl