Beta Bureaustoelen

GEWOON GOED ZITTEN OP BETA BUREAUSTOELEN

Gewoon goed en prettig zitten: dat is waar het de bureaustoelen van Beta om draait. Zeker in een tijd waarin te lang en teveel zitten schadelijk voor de gezondheid blijkt te zijn, ziet Beta het als uitdaging om met nieuwe zitoplossingen te komen. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe zitoplossingen wordt dan ook alles uit de kast getrokken: van samenwerkingen met fysiotherapeuten tot aan onderzoek naar nieuwe ontwerpprocessen. En dat alles geproduceerd in ons eigen Nederland. OfficeMania presenteert dan ook met trots het Beta bureaustoel assortiment!

Beta Bureaustoelen
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 23

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

DE FILOSOFIE ACHTER DE BUREAUSTOELEN VAN BETA

Alle Beta bureaustoelen worden in Breda ontworpen, gestoffeerd en gemonteerd. Snelle levertijden, controle op kwaliteit en werkgelegenheid in eigen land zijn de uitgangspunten van Beta. Daarnaast wil Beta zit-gerelateerde klachten helpen voorkomen. Het goed instellen van de Beta bureaustoel is daarbij een belangrijk aspect, net als het bewust maken van mensen. Met hun slogan: ‘zitten is als zonnen; doe het bewust en met mate’, hoopt Beta dat mensen hun zitgedrag gaan aanpassen. Ook OfficeMania omarmt deze gedachte uiteraard!

DE JUISTE BETA BUREAUSTOEL VOOR IEDEREEN

Beta bureaustoelen maken werken leuker. Een bureaustoel van Beta maakt je blij, omdat je zelf de kleur en uitvoering kunt kiezen die bij jou past. Juist omdat iedereen uniek is en zijn of haar eigen wensen en ideeën over werken en bureaustoelen heeft, verplaatst Beta zich in de werkende mens. Wat heeft een rugpatient nodig om goed te kunnen zitten? Of een facilitair manager of tandartsassistente? Voor elke situatie en elke werkomgeving, voor iedereen heeft Beta de juiste bureaustoel.

DE VOORDELEN VAN BETA BUREAUSTOELEN

 • Ergonomisch
 • Betaalbaar
 • Comfortabel
 • Snel geleverd
 • Gegarandeerde controle op kwaliteit
 • Dutch Design

DE KERNWAARDEN VAN BETA BUREAUSTOELEN

 • Be Dutch - bureaustoelen worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland
 • Be Healthy - bureaustoelen die gezondheidsklachten helpen voorkomen
 • Be Green - Beta bureaustoelen worden duurzaam geproduceerd
 • Be Happy - Beta bureaustoelen maken werken leuker!
 • Be You - Voor iedereen de juiste stoel, in iedere situatie

Op de webshop van OfficeMania bieden we een ruime keuze aan diverse bureaustoelen. Hierdoor hebben we voor ieder type werknemer een passende stoel beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een bureaustoel voor kortdurend gebruik of een stoel die gedurende de 24-uur comfortabel blijft, bij OfficeMania vind je het allemaal.

BETA BUREAUSTOELEN IN HET ASSORTIMENT VAN OFFICEMANIA 

Veel van onze klanten maken inmiddels naar volle tevredenheid gebruik van Beta bureaustoelen. Wil jij ook een echt Hollandse bureaustoel aanschaffen? Bestel de Beta bureaustoelen dan online bij OfficeMania of neem contact op!