Dauphin

DAUPHIN COLLECTIE BIJ OFFICEMANIA

Dauphin biedt een uniek assortiment innovatieve zitoplossingen voor kantoor, projecten en industrie. Met de slogan ‘Make Ideas Happen’ willen zij de werkomgeving van vandaag, morgen en overmorgen realiseren. Daarbij richt Dauphin zich altijd op de mens en zijn behoeften. Onderzoek, design en innovatie zorgen voor kwalitatief hoogwaardige oplossingen die altijd ergonomisch zinvol en functioneel zijn.

Dauphin
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

12

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

DE FILOSOFIE ACHTER DAUPHIN

Dauphin ziet een product of dienst van haar bedrijf altijd als oplossing van een probleem, een verbetering, vergemakkelijking of kwalitatieve sprong. Elk product uit de Dauphin collectie voldoet 100 procent aan de allerhoogste kwaliteitseisen, waarin zij zich richten op de mens en haar behoeften in de moderne werkomgeving. Goed design mag daarbij geen doel op zich zijn. Goed design volgens Dauphin moet altijd ergonomisch zinvol en functioneel uitgekristalliseerd zijn; iets dat inmiddels met meerdere awards is onderscheiden.

PRODUCTASSORTIMENT DAUPHIN

  • Bureaustoelen voor een gezonde zithouding
  • Outdoor zitoplossingen voor kantoortuin en terras
  • Projectstoelen voor formeel en informeel overleg
  • Industriestoelen voor werkplaats, laboratorium en cleanroom
  • Diverse tafelprogramma’s voor ontvangstruimte en kantine

BESTEL DAUPHIN KANTOORMEUBILAIR NU BIJ OFFICEMANIA!

Benieuwd naar de producten van Dauphin? Bekijk dan nu het Dauphin assortiment in de webshop van OfficeMania en bestel eenvoudig en snel online. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!