ERGOM

ONS EIGEN OFFICEMANIA ASSORTIMENT

Met trots laten we je graag kennis maken met het nieuwe Ergom assortiment! Het eigen merk van OfficeMania. Een uitgebreid assortiment kantoormeubilair van onder andere bureaustoelen, (zit-sta) bureaus, vergaderstoelen en meubilair voor de thuiswerkplek. Zorgvuldig geselecteerd omdat we graag meedenken met jou als klant. Wat heb JIJ nodig om jouw werkplek, thuis of op kantoor, zo ergonomisch, aangenaam en niet te duur in te richten? Met die vraag in ons achterhoofd zijn we aan de slag gegaan. Met als resultaat een eigen OfficeMania assortiment waar we de naam ERGOM aan hebben gegeven.

DE FORMULE VAN HET MERK ERGOM

ERGO = ERGOnomisch + OM = OfficeMania = ERGOM

We zijn niet voor niets GEK OP INRICHTEN, nu ook met ons eigen assortiment! Neem gerust eens een kijkje en schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor vragen over het ERGOM assortiment.

 

ERGOM
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 84

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 84

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

KANTOORMEUBILAIR UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Wanneer je een bureaustoel, bureau of ander kantoormeubilair nodig hebt, wil je hier natuurlijk het liefst zo snel mogelijk gebruik van maken. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de producten in het ERGOM assortiment uit voorraad leverbaar zijn. Dit betekent dat de levertijd gemiddeld 2 tot 7 werkdagen is.

SCHERP GEPRIJSD KANTOORMEUBILAIR

Als het om kantoormeubilair gaat, kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Natuurlijk houden we bij OfficeMania wel van een beetje gek. Maar niet als het gaat om prijzen. ERGOM is erop gericht om de prijs scherp te houden, zonder kwaliteit te verliezen. Er zijn genoeg dure merken op de markt, ERGOM kiest liever voor een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

OVER DIE HOGE KWALITEIT GESPROKEN…

Uiteraard mag je van het ERGOM assortiment de kwaliteit verwachten die we in het algemeen in onze webshop aanbieden. Sterke, duurzame materialen, gecertificeerd en arbo goedgekeurd. Maar hoge kwaliteit is niet alleen toepasbaar op de producten die ERGOM biedt. Ook qua service steken we graag onze nek voor je uit. Jij tevreden, wij tevreden. Want zo werkt het!

STIJLVOLLE EN MODERNE KANTOORMEUBELS

Oubolligheid zul je bij ons niet zo snel vinden. Natuurlijk bieden we ook de meer standaard kantoormeubelen aan. Maar wil je echt eens gek doen? Vraag dan eens naar de mogelijkheid van een gekke kleur, een aparte vormgeving of combinatie. Modern en stijlvol design voor het hedendaagse kantoor: we denken graag met je mee. Vinden we leuk.

VOOR EEN ERGONOMISCHE KANTOOR OMGEVING

Leuk en aardig al die stijlvolle en moderne vormgeving. Maar in the end wil je gewoon goed kunnen zitten. Zonder aan het einde van de dag last van je rug te hebben. Daarom is het ERGOM assortiment ergonomisch- en arbo verantwoord. Een lendensteun op je bureaustoel, een zit-sta bureau dat je elektrisch in hoogte kunt verstellen… maar bij OfficeMania gaan we verder dan dat. We kunnen je tips en advies geven om je ERGOM werkplek optimaal in te richten, zodat je op gezonde wijze kunt werken.

LAAT JE VERRASSEN DOOR HET ERGOM KANTOORMEUBELEN ASSORTIMENT

Neem eens een kijkje in het ERGOM assortiment van OfficeMania! Heb je vragen of hulp nodig? Bel ons dan op 026-7600170 of laat een berichtje voor ons achter via het contactformulier. Ohja, je kunt ons ook vinden op Facebook, LinkedIN en Instagram!