Giroflex

GIROFLEX BUREAUSTOELEN PASSEN PERFECT BIJ JOU!

Giroflex bureaustoelen staan er om bekend dat ze aansluiten bij de menselijke anatomie. Hierdoor kun je met een Giroflex bureaustoel een gezonde, dynamische en beweeglijke manier van zitten mogelijk maken. Al sinds 1872 is dit de focus van Giroflex en zet het merk zich in om energie en expertise in bureaustoelen tot een wereldwijd succes te maken. Inmiddels hebben we bij OfficeMania ook een mooi assortiment Giroflex bureaustoelen samen weten te stellen. Bekijk het assortiment op deze pagina en bestel eenvoudig online jouw eigen Giroflex bureaustoel!

Giroflex
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

7

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT GIROFLEX BUREAUSTOELEN

De bureaustoelen van Giroflex zijn hoogwaardige producten. Deze kwaliteit ervaar je zelf als je plaatsneemt. De gebruiksvriendelijkheid, het comfort, de materialen en afwerking zorgen voor een prettige zit op de Giroflex bureaustoelen. Stuk voor stuk is het streven naar kwaliteit zichtbaar in het eindproduct. Door de eigen ontwikkeling kan Giroflex haar kwaliteits ideeën in de praktijk blijven brengen.

BUREAUSTOELEN DIE ZITTEND WERKEN ONDERSTEUNEN

De zittende positie is de centrale lichaamshouding in de kantooromgeving. Deze houding heeft echter aantoonbare invloed op de werkende mens. Giroflex bestudeert sinds 1962 de behoeften van mensen op hun werkplek en ontwikkelt bureaustoelen die die een gezonde zithouding bevorderen en ondersteunen. In samenwerking met erkende arbeidswetenschappers- en geneeskundigen heeft Giroflex talrijke ergonomische normen gerealiseerd en ontwikkeld.

VOORDELEN VAN DE GIROFLEX BUREAUSTOELEN

  • Complete instelbaarheid
  • Bevorderen een gezonde zithouding
  • Aandacht voor mens & anatomie
  • Innovatieve ontwikkelingsprocessen
  • Groot zitcomfort
  • Duurzaam
  • Modern design en functionaliteit

BESTEL JOUW GIROFLEX STOEL NU BIJ OFFICEMANIA

Niet de gehele Giroflex collectie is online beschikbaar. Staat jouw stoel er niet bij? Neem dan contact met ons op.