Huislijn Kantoormeubelen

HUISLIJN KANTOORMEUBELEN

Huislijn Kantoormeubelen is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van kwalitatieve kantoormeubelen. Het bedrijf is opgericht met de missie om de werkomgeving te verbeteren door middel van comfortabele en functionele meubelen. OfficeMania is trots op het leveren van Huislijn producten die zowel stijlvol als praktisch zijn.

Huislijn Kantoormeubelen
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 56

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 56

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

PRODUCTEN EN DIENSTEN VAN HUISLIJN KANTOORMEUBELEN

Huislijn Kantoormeubelen biedt een brede selectie aan kantoormeubelen, waaronder bureaustoelen, bureaus, vergadertafels en opbergoplossingen. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit en duurzaamheid, en de producten worden ontworpen met de specifieke behoeften van de gebruiker in gedachten. Door de prettige werkrelatie tussen Huislijn en OfficeMania kunnen wij op een efficiënte manier communiceren, wat resulteert in een snellere en soepelere afhandeling van jouw bestelling.

PRODUCTASSORTIMENT HUISLIJN

  • Vergadertafels in diverse uitvoeringen
  • Akoestische oplossingen zoals; akoestische lampen, panelen en zelf werkplekken
  • Scheidingswanden; open vakkenkasten, plantenbakken
  • Opbergen; diverse kasten en ladeblokken
  • Zitten; Vergaderstoelen, kantinestoelen, barstoelen, banken

VERGADERRUIMTE INRICHTEN MET MEUBELS VAN HUISLIJN

Wil jij de vergaderruimte een volledige re-styling geven? Met de Huislijn kantoormeubelen kan je letterlijk alle kanten op! Of je nou op zoek bent naar een kleine vergadertafel voor een bescheiden vergaderruimte of een grote vergadertafel voor een ruime vergaderzaal. Er staat slechts een greep van de gehele Huislijn collectie bij ons op de website. Wij kunnen de gehele collectie leveren. Dus staat jou product er niet bij, neem dan contact op!

HUISLIJN ASSORTIMENT BIJ OFFICEMANIA

Benieuwd naar de producten van Huislijn? Bekijk dan nu het Huislijn assortiment in de webshop van OfficeMania en bestel eenvoudig en snel online. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!