Interstuhl

INTERSTUHL: VOOR ULTIEM ZITCOMFORT

De geschiedenis van Interstuhl begint meer dan 50 jaar geleden in een kleine dorpssmederij. Vandaag de dag is Interstuhl een van de toonaangevende fabrikanten in Europa van stoelen voor op het werk. Het bedrijf opereert met twee sterke merken: Interstuhl voor kantoor en Bimos voor industrie en laboratorium. Hoewel beide merken zich op verschillende werkterreinen en doelgroepen richten, zijn ze met elkaar verbonden door meer dan vijf decennia deskundigheid op het gebied van zitten. De kennis van het bedrijf en de R&D- en productie-ervaring staan garant voor kwaliteit en innovatie.

KENWWAARDEN VAN EEN INTERSTUHL BUREAUSTOEL 

  • Ergonomisch design
  • Innovatieve Technologie
  • Duurzaamheid
  • Modern Design
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Aanpasbaarheid

INNOVATIEVE ZITOPLOSSINGEN

Interstuhl heeft één duidelijk doel voor ogen: een zitoplossing ontwikkelen die optimaal afgestemd is op de behoeften van de klant. Het familiebedrijf is wereldwijd actief. In het hoofdkantoor in Meßstetten-Tieringen in de Schwäbische Alb worden de producten niet alleen ontwikkeld maar ook geproduceerd. De grote betrokkenheid en inzet van de medewerkers vormen de basis voor de uitmuntende zitoplossingen Interstuhl. "Wij leveren niet zomaar stoelen. Wij leveren zitcomfort." - Interstuhl.

Interstuhl bureaustoelen bestellen bij OfficeMania

In ons assortiment presenterenwe slechts een selectie van de producten van Interstuhl . Wil jij meer weten over de producten van Interstuhl of staat jouw gewenste stoel er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice van OfficeMania!

Interstuhl
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 13

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

DE DUURZAAMHEID VAN INTERSTUHL

Duurzaamheid is een onderwerp dat stevig is verankerd in de bedrijfsfilosofie van Interstuhl. Alle producten en productiemethoden van Interstuhl zijn milieuvriendelijk en het bedrijf spant zich dan ook dagelijks in om duurzaam denken te integreren in het bedrijf.

DE RUIME KEUZE VAN OFFICEMANIA

De kracht van Interstuhl ligt in de combinatie van ergonomie, design, kwaliteit. Ze staan bekend om zijn innovatieve en duurzame kantoormeubilair, waaronder bureaustoelen, zitmeubilair, en zit-sta bureaus. Het merk hanteert de nieuwste technologieën en materialen om een optimaal zitcomfort te garanderen.  Dankzij de aanpasbaarheid en flexibiliteit van de Interstuhl stoelen kunnen deze perfect afgestemd worden op de behoeften en voorkeuren van de individuele gebruiker. Bovendien is het design van de Interstuhl producten van hoog niveau, waardoor ze niet alleen ergonomisch verantwoord zijn, maar ook een visuele meerwaarde bieden aan elk kantoor. OfficeMania biedt een ruime keuze aan Interstuhl producten, inclusief advies op maat en een uitstekende service.

BEKIJK HET ASSORTIMENT INTERSTUHL BIJ OFFICEMANIA

Bekijk het assortiment op de webshop van OfficeMania. Je hebt keuze uit diverse uitvoeringen en kleuren. Heb je vragen over de bureaustoelen van Interstuhl? Neem dan gerust contact met ons op!