Markant

HEALTH & PRODUCTIVITY VOLGENS MARKANT

Markant ziet het als haar missie om de gezondheid en productiviteit op kantoor te verbeteren. Met een prachtige collectie meubels en inrichtingen moedigt Markant kantoorwerkers aan om in beweging te komen. De kernwaarden van Markant voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van OfficeMania.

Markant stimuleert dynamisch werken met unieke flexibele producten. Dat maakt afwisselend zittend en staand werken praktisch, comfortabel en aantrekkelijk. zo verminder het aantal zituren substantieel. Een investering in een zit-sta bureau is dus een investering in de gezondheid van je mensen en je bedrijf.

Markant
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

4

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

OVER MARKANT KANTOORMEUBILAIR

Markant, opgericht in 1948, is een internationale meubelproducent en inrichter van werkomgevingen. Met productielocaties in Nederland en Maleisië en verkooplocaties in Nederland, Maleisië en Australië beschikt Markant over de ideale combinatie van internationale know-how en Nederlandse nuchterheid voor het realiseren van onze missie: gezonder werken.

HET KANTOOR IN BEWEGING

Beweging zorgt voor een heldere, energieke en productieve werkhouding en op de lange termijn zal dit ervoor zorgen dat mensen gezond oud worden. Inmiddels is Markant dan ook groot pleitbezorger van dynamisch werken. Hieronder zie je een aantal concepten waar Markant haar steentje in bijdraagt door middel van innovatie en slimme kantooroplossingen:

  • Staand vergaderen: staand vergaderen houdt iedereen geconcentreerd en scherp
  • Rustig werken: een goede akoestiek op kantoor draagt bij aan productiviteit
  • Thuis werken: Oplossingen voor een goede balans tussen werk en de rest van je leven

GEZOND WERKEN IS MEER DAN ALLEEN VOLDOENDE BEWEGEN

Gezond leven beperkt zich niet tot de vrije tijd. Het belang van gezond werken neemt toe in Nederland. Er zijn verschillende gewoontes die hieraan bijdragen, zoals wandelen of fruit eten tijdens de pauze. Natuurlijk zijn er ook ongezonde gewoontes die je het liefst wilt aanpakken. Het veranderen van gewoontes kan echter complex zijn. Gelukkig kan de webshop van OfficeMania, met het kantoormeubilair van Markant, advies geven en jouw organisatie ontzorgen door te zorgen voor een volledig ergonomische kantooromgeving.

KANTOORINRICHTING MET DE KANTOORMEUBELEN VAN MARKANT

Markant heeft een brede collectie, waarbij de experts van OfficeMania zorgvuldig kantoormeubelen hebben geselecteerd die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Dit waarborgt dat de producten op onze website de hoogste normen in kwaliteit naleven. Als je je kantoor wilt laten inrichten maar zelf geen tijd hebt, beschikt OfficeMania over alle benodigde expertise om dit proces naadloos te laten verlopen. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR MARKANT BIJ OFFICEMANIA

Ben je geïnspireerd geraakt door Markant? Bekijk dan nu de collectie Markant kantoormeubelen in de webshop van OfficeMania en bestel eenvoudig en snel online. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.