Medisit

OVER MEDISIT

Bijdragen aan een betere zorg door met innovatieve producten  de arbeidsomstandigheden naar een hoger niveau te brengen: dat is de missie van Medisit. Daarbij wil Medisit zitoplossingen, hulpmiddelen en diensten ontwikkelen die werkomstandigheden daadwerkelijk verbeteren.

Medisit
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

4

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

ERGONOMISCHE ZITOPLOSSINGEN VAN MEDISIT

Bij iedere vraag die Medisit krijgt van haar klanten probeert zij zich in te leven in de specifieke werksituatie van de klant, om zo een match te maken met de producten of diensten van Medisit. Voor Medisit is innovatie niet alleen een van de belangrijkste ambities die we nastreven. Innovatie is ook wat Medisit uniek maakt. Bij Medisit vind je namelijk ergonomische oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van de vragen uit de markt.

PRODUCTASSORTIMENT VAN MEDISIT

Tot het uitgebreide assortiment van Medisit behoren onder andere:

  • Behandelstoelen
  • Werkstoelen
  • Tabouretten
  • Zadelkrukken
  • Kapperskruk
  • Zadelkruk met rugleuning
  • Zadelstoel

ZADELKRUKKEN VOOR DIVERSE BRANCHES

Zadelkrukken bieden uitstekende ondersteuning tijdens het uitvoeren van werkzaamheden, of je nu werkzaam bent in de gezondheidszorg, kappersbranche, laboratoria, productie, kantooromgeving, onderwijs, of de tattoo-industrie. Het ergonomische ontwerp van zadelkrukken draagt bij aan een gezonde en comfortabele werkhouding. 

MEDISIT PRODUCTEN BESTELLEN BIJ OFFICEMANIA

Bekijk het assortiment Medisit producten nu online in de webshop van OfficeMania en bestel eenvoudig en snel. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!