Palmberg

MET PLEZIER NAAR KANTOOR

‘Met plezier naar kantoor’. Palmberg wil ervoor zorgen dat werkplekken echte plekken worden voor persoonlijk welbevinden met individueel afgestemd kantoormeubilair. Immers, hoe comfortabeler we ons op kantoor voelen, hoe beter en efficiënter we werken. Vandaag de dag zijn kantooromgevingen onderhevig aan snelle veranderingen, waarbij Palmberg het als haar taak ziet om bij het ontwikkelen van producten niet alleen op wetenschappelijk onderzoek te vertrouwen, maar ook op hun gevoel en ervaring. Met als uiteindelijk resultaat dat mensen met plezier naar kantoor gaan.

Palmberg
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

3

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

PALMBERG KANTOORMEUBILAIR

Met architectuur overal om ons heen, heeft Palmberg zichzelf als doel gesteld de gebouwde werkruimte met leven te vullen. Een ruimte is volgens Palmberg’s visie meer dan vier muren waarbinnen we werken. Het is een kantoorarchitectuur die het welzijn van de gebruikers positief beïnvloedt en diverse functies met elkaar verenigt, waarin afzonderlijke onderdelen continu in een wisselende relatie met elkaar staan. Dit uit zich in een stijlvol, innovatief productassortiment met onder andere:

  • Werktafels en bureaus met een optimale functionaliteit, kwaliteit en design zoals de crew-T en crew-C   
  • Kastsystemen voor diverse toepassingen, tegelijkertijd dienend als vormgevend element en de 
  • Akoestische scheidingswanden voor een ruisvrije werkomgeving
  • Inrichtingsplan voor managementkantoor
  • Receptiemeubilair als visitekaartje van je bedrijf

DUURZAAMHEID IN HET ARBEIDSKLIMAAT

Onderzoek naar de effecten van eigen bedrijfsprocessen op het milieu en deze zoveel mogelijk verminderen moet volgens Palmberg resulteren in een milieuvriendelijk kantoor. Dat begint bij de keuze van de meubels. Duurzame kantoormeubelen bieden de gebruiker tegenwoordig een meerwaarde, die zich steeds meer uitbetaalt!

Met het productcertificaat LEVEL, dat momenteel als enige certificaat de duurzaamheid van producten uit de kantoormeubelindustrie weergeeft, wil PALMBERG zijn potentiële klanten deze meerwaarde bieden en de hoge standaard van de eigen bedrijfsprestaties nog transparanter tonen.

WERKPLEK INRICHTEN MET KANTOORMEUBILAIR VAN PALMBERG

Palmberg staat bekend om het leveren van kantoormeubelen van hoge kwaliteit en duurzaamheid. De experts van OfficeMania hebben een zorgvuldige selectie van de best geteste producten. Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid om de meubels te laten leveren en monteren, waardoor we jou een aantal zaken uit handen nemen. Daarnaast beschikken we over alle benodigdheden om een complete inrichting te verwezelijken.

PALMBERG KANTOORMEUBILAIR BIJ OFFICEMANIA

Ben je benieuwd naar de collectie Palmberg kantoormeubilair? Neem dan een kijkje op onze website en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op!