Quadrifoglio

QUADRIFOGLIO: ITALIAANSE ELEGANTIE OP KANTOOR

Quadrifoglio Group produceert en ontwerpt complete meubeloplossingen om het welzijn in werkomgevingen te verbeteren en meer Italiaanse designelegantie toe te passen. Van directie- en operatiebureaus tot zitplaatsen, van recepties tot vergaderruimtes, van wandwanden tot akoestische oplossingen tot verlichting: een volledig assortiment producten om uitzonderlijke comfort- en esthetische ruimtes te creëren. Quadrifoglio staat voor innovatie, design, volledigheid, betrouwbaarheid en respect voor het milieu.

Quadrifoglio
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 49

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 49

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

WERELDWIJD ERKEND: QUADRIFOGLIO OFFICE FURNITURE

Sinds de oprichting van de Quadrifoglio Group in 1991, is het bedrijf jaar na jaar uitgegroeid tot een erkende speler op het gebied van professionele meubelen. Van de productie van kantoormeubelen tot een wereldwijde en complete partner: vandaag de dag wordt Quadrifoglio erkend als een sterke groep die in staat is om innovatieve allround bedrijfs- en horecaruimten te ontwerpen, waarbij ze altijd zorgen voor een Made in Italy-toeleveringsketen.

QUADRIFOGLIO KANTOORMEUBILAIR

Quadrifoglio-collecties vertegenwoordigen een coherente belichaming van moderne ideeën in het ontwerp van kantoormeubilair. De frisse kijk van Quadrifoglio op hedendaags kantoormeubilair komt tot uiting in materiaalkeuze, kleurengamma en heldere ideeën achter elke collectie. In onze catalogus vind je meubelen die perfect passen bij jouw behoeften en wensen: indrukwekkend design, verbeterde bruikbaarheid, maatwerk of effectieve oplossingen om een unieke kantoorsfeer te creëren.

ONTDEK ITALIAANSE KWALITEIT

Bij OfficeMania zijn we enthousiast over de producten van Quadrifoglio. Ze stralen klasse en professionaliteit uit, wat net dat beetje extra is dat je niet snel zult vinden bij "standaard" kantoormeubelen. Ons assortiment biedt daarom een ruime selectie aan Quadrifoglio-producten. 

QUADRIFOGLIO KANTOORMEUBILAIR BIJ OFFICEMANIA

Ben je benieuwd naar de Quadrifoglio collectie? Neem dan een kijkje in de OfficeMania webshop en bestel eenvoudig online. Mocht je vragen hebben: neem dan gerust contact met ons op.