Sitland

SITLAND: MADE IN ITALY

Opgericht in 1977 in het Italiaanse Vicenza, in de stad Palladio, begon Sitland met de productie van bekleding voor stoelen en slaapcabines in treinen. Het verhaal van Sitland wordt gekenmerkt door passie en betrokkenheid, creativiteit en onderzoek, design en technologie. Een constant evenwicht tussen individuele behoeften en technologieën, waarbij het individu de oorsprong en het doel is van elke creatie. Diepgaande knowhow gecombineerd met innovatieve industriële en technologische processen resulteren in hoogstaande producten voor kantoor en werkplek, die over de hele wereld bekend zijn.

Sitland
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 25

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

DE SITLAND COLLECTIE

Sitland heeft een uitgebreide collectie zitoplossingen geproduceerd, stuk voor stuk toe te passen aan de individuele behoeften van de mens en zijn werkplek. Van een instelbare ergonomische bureaustoel tot luxe directiestoel. Van soft seating voor de ontvangstruimte tot aan stijlvolle vergaderstoelen.

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN VAN SITLAND

Als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van comfort, stijl en ergonomie voor jouw kantoor? Ontdek de collectie van Sitland bureaustoelen. Ergonomie staat centraal bij de ontwikkeling van Sitland bureaustoelen, Dankzij de geavanceerde technologie en innovatieve ontwerpelementen zijn deze stoelen ontworpen om aan jouw wensen te voldoen. Kijk vooral goed naar de specificaties van de bureaustoel om te controleren of deze stoel echt bij je past.

VERGADERSTOELEN VAN SITLAND

Of het nu gaat om lange vergaderingen of korte bijeenkomsten, vrijwel elk bedrijf heeft ermee te maken. Daarom is het essentieel dat de vergaderstoelen comfort bieden. Met de vergaderstoelen van sitland creëer je niet alleen een stijlvolle vergaderruimte maar ben je ook verzekerd van comfortabele zitoplossingen.

WACHTKAMERMEUBILAIR VAN SITLAND

Wanneer een klant jouw bedrijf binnenstapt, is het van groot belang dat zij direct een professionele indruk krijgen. Met de wachtkamertafels, wachtkamerstoelen en wachtkamerbanken van Sitland zorg je ervoor dat de gehele ontvangstomgeving in perfecte staat verkeert.

BEKIJK DE SITLAND COLLECTIE BIJ OFFICEMANIA

Ben je benieuwd naar de productcollectie van Sitland? Bekijk deze dan nu in de webshop van OfficeMania en bestel jouw Sitland bureaustoel nu eenvoudig en snel online. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.