Vepa

VEPA: THE FURNITURE FACTORY

Bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen in hun werk: dat is waar Vepa zich voor inzet. Dit uit zich in aandacht voor ergonomie, design, duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid, leefomgeving en goed bestuur. Het brede productenaanbod van Vepa voldoet aan alle wensen van de moderne werkomgeving, of het nu om werken, ontvangen, vergaderen of opbergen gaat. Wil jij een inspirerende werkomgeving creëren? Bekijk dan de uitgebreide meubelcollectie van Vepa bij OfficeMania.

Vepa
Geen producten gevonden voor deze selectie.
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

MADE IN HOLLAND

Vepa produceert in Holland en geeft de term ‘Made in Holland’ vorm door high tech productie te koppelen aan Hollands vakwerk. Vepa creeert op deze manier werkgelegenheid, flexibiliteit en de mogelijkheid om snel te reageren.

EEN DUURZAAM KANTOOR MET KANTOORMEUBILAIR VAN VEPA

Een afvalloze fabriek door het bedenken van circulaire oplossingen voor restmateriaal en afval. Door te innoveren, denken en doen vervangt Vepa belastende grondstoffen door duurzame alternatieven, produceren zij onder uitstekende arbeidsomstandigheden en maken zij gebruik van lokale leveranciers. Dit alles om ervoor te zorgen dat er niets in de afvalbak belandt.

PRODUCTASSORTIMENT VEPA

Vepa ziet de moderne werkplek als motor voor gezondheid, duurzaamheid en innovatie. De tientallen jaren aan ervaring in productie gecombineerd met bewezen innovatie, resulteren in innovatieve werkoplossingen en inrichtingen. Om een fijne plek te creëren om te concentreren, overleggen en ontmoeten, heeft Vepa onder andere de volgende producten in het assortiment:

  • (Zit-sta) Bureaus
  • Thuiswerkplekken
  • Tafels
  • Barkrukken
  • Kantoorkasten
  • Akoestische oplossingen

BEN JE BENIEUWD NAAR DE COLLECTIE?

Laat je inspireren en neem gerust contact met ons op door te bellen naar 026-7600170 of mailen naar info@officemania.nl.