Viasit

JOUW PRAKTISCHE VIASIT

Viasit bureaustoelen zijn innovatief en praktisch. Uitgangspunt is hierbij gezond werken, waar de bureaustoel het belangrijkste instrument voor is. Een ergonomische bureaustoel is voor de hedendaagse kantooromgeving van essentieel belang. Robuust, functioneel, kwaliteit en flexibiliteit zijn kernwoorden van het assortiment Viasit bureaustoelen. OfficeMania laat je graag kennismaken met het Viasit assortiment!

MILIEUBEWUST MET VIASIT

Het beschermen van milieu en gezondheid zijn bestanddelen van de bedrijfsstrategie van Viasit. In het ontwerp en de productie van de Viasit bureaustoelen worden dan ook alleen grondstoffen gebruikt die het milieu zelf kan regenereren. Duurzaamheid is dan ook de doelstelling. Van ecologisch productontwerp tot aan terugname van producten aan het einde van hun leven. Viasit is EMAS-gecertificeerd, en voldoet daarmee aan een veeleisend systeem voor duurzaam milieubeheer.

Viasit
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

3

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

ERGONOMISCH DESIGN VAN VIASIT BUREAUSTOELEN

Van nature heeft de mens behoefte aan comfort. Een optimale combinatie van vorm, materiaal en functie geven de Viasit bureaustoelen naast comfort ook een lange levensduur en hoge kwaliteit. Ergonomie en een esthetische omgeving staan centraal bij het productontwerp van de Viasit bureaustoelen. Daarnaast doet Viasit er alles aan om het instellen van de bureaustoelen zo eenvoudig mogelijk te maken voor jou als klant, om het positieve ergonomische effect op jouw gezondheid volledig te kunnen ontplooien.

VOORDELEN VAN VIASIT BUREAUSTOELEN

  • Veel aandacht voor duurzaamheid in het hele ontwerpproces
  • Winnaar van diverse designprijzen
  • Grote innovatiekracht en ontwerpkwaliteit
  • Ergonomisch vormgegeven bureaustoelen
  • Functionele zitoplossingen voor iedere werkplek

BESTEL VIASIT BUREAUSTOELEN NU BIJ OFFICEMANIA!

We hebben een ruim assortiment Viasit bureaustoelen in onze webshop. Wil jij ook een Viasit bureaustoel aanschaffen? Bestel de Viasit bureaustoelen dan online bij OfficeMania of neem contact met ons op.