Duurzaamheid op de werkvloer bij Office Mania

Duurzaamheid op de werkvloer bij Office Mania
29/04/2024

Duurzaamheid op de werkvloer bij Office Mania

 Bij Office Mania  is duurzaamheid op kantoor één van onze kernwaarden. Waarom? Omdat het een positieve impact heeft op onze omgeving. Door te investeren in hoogwaardige en milieuvriendelijke werkplekken verbeteren we niet alleen onze werkomgeving, maar dragen we ook bij aan een betere wereld. Veel van onze producten zijn vervaardigd uit diverse gerecyclede materialen, zoals visnetten, plastic en kunststof, waardoor er altijd een passend product beschikbaar is.

Besparen van energie

Duurzaamheid omvat ook het besparen van energie door elektrische apparaten uit te schakelen wanneer ze niet worden gebruikt. Daarnaast is afvalvermindering een belangrijk aspect van duurzaamheid op de werkvloer bij Office Mania. Dit kan worden bereikt door materialen te hergebruiken, zoals bureaubladen, bureau onderstellen en bureaustoelen. Maar ook het hergebruiken van boodschappentassen, drinkbekers.

Duurzaamheid bij Office Mania is de sleutel tot succes

Het gezegde "hoe groener, hoe beter" is zeer toepasselijk, en het klopt als een bus. Door groenere leveringsmethoden te omarmen, draagt jouw bedrijf bij aan een duurzamere toekomst. Het is essentieel om samen te overleggen en te brainstormen over hoe dit nog verder verbeterd kan worden. Implementeer vervolgens de besproken ideeën om echt impact te maken.

Werksfeer in je werkomgeving

Een aangename werksfeer is van groot belang. Maak je werkomgeving compleet met duurzame verlichting opties. Deze duurzame lampen kunnen vervaardigd zijn uit diverse materialen, zoals gerecyclede petflessen. Dit niet alleen duurzaam, maar ook nog eens ontzettend leuk!

 

Laat je verrassen door duurzaamheid op de werkvloer bij Office Mania!

 

 
 

 

Office ManiaOffice Mania

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?


Ben je nieuwsgierig naar de boeiende projecten die OfficeMania heeft gerealiseerd? We delen graag onze inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen met je. Vul eenvoudigweg ons contactformulier in, en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Of het gaat om kantoorinrichting, ergonomische meubels of speciale maatwerkprojecten, we staan klaar om jou vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.