MEER OPBERGRUIMTE OP KANTOOR MET DE KASTEN VAN OFFICEMANIA!

MEER OPBERGRUIMTE OP KANTOOR MET DE KASTEN VAN OFFICEMANIA!
11/12/2023

Hoewel er vandaag de dag steeds meer digitaal gearchiveerd en opgeborgen wordt, blijven kasten onmisbaar voor de kantoorruimte. Nu het nieuwe jaar zijn intrede heeft gedaan wordt het tijd om op te ruimen! OfficeMania heeft een aantal geweldige oplossingen voor kantoor om jouw documenten, boeken en overige kantoorspullen op overzichtelijke wijze op te bergen. We lichten ze even voor je toe!

Een overzicht van verschillende soorten kasten

1.Boiserie boekenkast voor kantoor

Naast functioneel, is de Boiserie boekenkast ook nog eens een stijlvolle eyecatcher voor kantoor. Geheel modulair, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Maak een keuze uit de diverse kleuren staanders, lak, achterwanden en afsluitpanelen. Op deze manier kun je de Boiserie geheel naar jouw wensen samenstellen en creëer je de ideale kast voor jouw kantoorruimte!

2.Q4 kantoorkast met schuifdeur

Heb je op kantoor spullen die je niet in het zicht wil hebben liggen, maar toch makkelijk bij de hand wil kunnen houden? Dan is de Q4 kantoorkast met schuifdeuren de ideale oplossing. Ook deze kastenlijn is geheel naar eigen wens samen te stellen. Door de verschillende formaten, melamine kleuren en optionele plinten tover je jouw kantoor in één klap om tot een modern, opgeruimd geheel!

3.Q4 lockerkast

Sommige spullen wil je het liefst veilig achter slot en grendel op kunnen bergen. Een lockerkast kan dan uitkomst bieden. De Q4 lockerkasten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zijn makkelijk afzonderlijk afsluitbaar en beschikbaar in verschillende kleuren. Ook heb je ruime keuze in het soort greepjes.

4.Libreria modulaire boekenkast 

De verschillende eindpanelen, melamine modules en achterwanden van de Libreria kasten zijn met elkaar te combineren zodat je de kast geheel in stijl van jouw kantoor kunt samenstellen. De 38 mm dikke modules geven deze boekenkast een luxe, solide uitstraling. De diverse greepjes en optionele glazen deurtjes met frosted omlijsting geven deze boekenkast voor kantoor een extra stijlvolle touch. 

5.Flexwall vakkenkasten/open vakkenkasten

De Flexwall vakkenkasten zijn praktische kasten met een open achterzijde. Ze worden vaak ingezet als scheidingswanden of room dividers om ruimtes te structureren en te optimaliseren voor verschillende doeleinden. Met hun veelzijdigheid en eigentijdse uitstraling zijn ze een ideale keuze voor zowel thuis als op kantoor. Dankzij de modulaire ontwerpelementen kunnen ze gemakkelijk aangepast worden aan de specifieke behoeften van elke ruimte. Bovendien bieden de diverse afmetingen en kleuropties de mogelijkheid om een unieke en persoonlijke touch aan elke omgeving te geven.

6.Roldeurkasten, als elke centimeter telt

We kunnen een uitgebreide mening geven over de roldeurkasten, maar in werkelijkheid spreekt hun kwaliteit voor zich. Deze kasten zijn ontworpen met een professionele uitstraling, waardoor ze naadloos integreren in diverse kantooromgevingen zonder al te opvallend te zijn. Hun subtiele design maakt ze ideaal voor een strakke en georganiseerde werkplek. Bovendien bieden de roldeurkasten een praktische oplossing voor opslagproblemen, dankzij hun ruimtebesparende roldeuren die gemakkelijk openen en sluiten. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes of drukbezochte kantoren waar elke centimeter telt.

7.Ladeblokken

Een ladeblok is perfect voor het organiseren van kleinere kantoorbenodigdheden, documenten of zelfs persoonlijke spullen. Met diverse lade-indelingen en -formaten is er altijd een ladeblok dat aansluit bij uw specifieke behoeften. Deze compacte opbergmeubels kunnen gemakkelijk onder een bureau of in een kleine ruimte worden geplaatst, waardoor ze ideaal zijn voor kleinere kantoren of thuiswerkplekken.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?


Ben je nieuwsgierig naar de boeiende projecten die OfficeMania heeft gerealiseerd? We delen graag onze inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen met je. Vul eenvoudigweg ons contactformulier in, en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Of het gaat om kantoorinrichting, ergonomische meubels of speciale maatwerkprojecten, we staan klaar om jou vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.