NIEUWE AANWINSTEN IN ONS ASSORTIMENT

NIEUWE AANWINSTEN IN ONS ASSORTIMENT
26/02/2024

Bij OfficeMania zitten we nooit stil. Onze missie om jouw werkplek te transformeren met de nieuwste en meest innovatieve producten gaat continu door. Recent hebben we afscheid genomen van enkele oudere items uit ons assortiment, maar veel belangrijker, we hebben ruimte gemaakt voor frisse, nieuwe producten. In deze blog duiken we dieper in op de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment die jouw kantoorruimte niet alleen functioneler maar ook stijlvoller maken.

Curve Barkrukken: Elegantie en Comfort Gecombineerd   

De Curve barkruk is een toonbeeld van elegantie en comfort. Met zijn hoge zitting van 75 cm en een stabiel 4-poots onderstel, biedt deze barkruk een uitmuntend comfort. Ideaal gepositioneerd aan de kantinebar of bij een hoge tafel in de vergaderruimte, de Curve voegt een nieuwe dimensie toe aan jouw kantoorinterieur. Combineer het met onze hoge bartafel Vista voor een complete en harmonieuze look. 

Lockerkast Loftus: Stijl Ontmoet Functionaliteit   

De Lockerkast Loftus is de definitie van functionaliteit verpakt in een strak design. Of het nu voor de werkplek, school of sportfaciliteit is, de Loftus biedt met zijn 2 of 3-delige varianten genoeg ruimte voor het veilig opbergen van kleding of persoonlijke eigendommen. Deze lockerkast is een stijlvolle en praktische aanvulling op elke ruimte.

Ronde Vergadertafel Unity: Samenwerken in Stijl   

De Unity kantinetafel symboliseert de essentie van samenkomst en samenwerking. Met zijn elegante ontwerp - een ronde voet gecombineerd met een bijpassend rond tafelblad - nodigt de Unity tafel uit tot dialoog, ideeënuitwisseling en gezamenlijke lunches. Perfect te combineren met onze vergaderstoel Glide voor een complete vergaderervaring.

Kantinestoel Cozy: Comfortabel en Uitnodigend   

De Kantinestoel Cozy belichaamt gezelligheid en comfort. Zijn uitnodigende design maakt dat je direct plaats wilt nemen. Deze stoel creëert een omgeving waar iedereen zich direct op zijn gemak voelt, ideaal voor lange vergaderingen of een snelle lunch.

Staande Kapstok Felix: Organiseer met Elegantie   

De Staande Kapstok Felix is een combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn 5 grote en 5 kleine jashaken, plus een geïntegreerde parapluhouder, biedt Felix een elegante oplossing voor het organiseren van jassen, tassen en accessoires bij de entree. Zeg vaarwel tegen rommelige ontvangstruimtes met deze stijlvolle kapstok.

Bij OfficeMania zijn we trots op onze continue inzet om het assortiment te vernieuwen en te verbeteren. Deze nieuwe producten zijn slechts een glimp van wat wij te bieden hebben. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook ontworpen om jouw werkplek een frisse en moderne uitstraling te geven. Ontdek deze en meer innovatieve oplossingen op onze website en transformeer jouw kantoorruimte vandaag nog.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?


Ben je nieuwsgierig naar de boeiende projecten die OfficeMania heeft gerealiseerd? We delen graag onze inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen met je. Vul eenvoudigweg ons contactformulier in, en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Of het gaat om kantoorinrichting, ergonomische meubels of speciale maatwerkprojecten, we staan klaar om jou vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.