NUTTIGE INFORMATIE BIJ AANSCHAF VAN JE ZIT-STA BUREAU

NUTTIGE INFORMATIE BIJ AANSCHAF VAN JE ZIT-STA BUREAU
11/12/2023

Als je hebt besloten om een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau aan te schaffen, kan het lastig zijn om het juiste model en de benodigde accessoires te vinden. Bij OfficeMania helpen we je graag op weg met een aantal nuttige informatie bij het kiezen van het juiste zit-sta bureau.     

Welke overwegingen moet je maken?

1.Enkel of een Dubbel zit-sta bureau?

Maak gebruik van de zoekfunctie op onze website en typ het trefwoord 'zit-sta' in om een compleet overzicht te krijgen van alle beschikbare zit-sta producten. Bij Officemania hebben we elektrische zit-sta bureaus in ons assortiment voor elke klant, ongeacht het budget. Daarom variëren onze prijzen van laag tot hoog. Of je nu een enkel bureau nodig hebt of een duo bureau, wij staan voor je klaar om je volledig te ontzorgen en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

2.Kies de gewenste afmeting

Bepaal de gewenste afmeting van je bureaublad zorgvuldig, en houd hierbij rekening met de beschikbare ruimte. Het is aan te raden om de ruimte op te meten voordat je een keuze maakt. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat het bureaublad niet te groot of te klein is voor de ruimte en optimaal aansluit bij jouw werkbehoeften en persoonlijke voorkeuren.

3.Personaliseer het blad-en frame

Personaliseer het zit-sta bureau helemaal naar jouw smaak door een blad- en framekleur te kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Met maar liefst 12 beschikbare topblad kleuren en 4 framekleuren zijn er in totaal 48 unieke kleurencombinaties mogelijk om het bureau helemaal aan te laten sluiten bij de stijl en uitstraling van jouw werkruimte. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een keuze die past bij jouw persoonlijkheid en interieur.

4.Kabelbak

Verbeter de kabelmanagement door te kiezen voor een optionele kabelbak, die niet alleen een opgeruimde uitstraling biedt, maar ook zorgt voor een georganiseerde en veilige werkomgeving. Met een kabelbak voorkom je dat je bureau een wirwar van kabels wordt, waardoor je een visueel rustgevende omgeving creëert waarin je je volledig op je werk kunt concentreren. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over loshangende kabels van je apparatuur, zoals je monitor, pc, telefoon, muis of labelprinter, omdat de kabelbak deze keurig verbergt en uit het zicht houdt.

5.Controlebox

Voor het verstellen van de hoogte van je bureau wordt er een controlebox aan het bureau bevestigd. Hiermee kun je het bureau in hoogte verstellen, en indien gewenst met behulp van de geheugenfunctie. Deze functie slaat maximaal vier verschillende posities op, wat vooral handig is als meerdere personen aan hetzelfde bureau werken en de hoogte-instellingen moeten worden aangepast.

6.Akoestische scheidingswand

Bij OfficeMania staan wij voor een comfortabele en productieve werkomgeving, waarin privacy en akoestiek een belangrijke rol spelen. Onze scheidingswanden dragen bij aan het creëren van een opgeruimde en georganiseerde werkplek, waarin werknemers ongestoord kunnen werken en zich volledig kunnen concentreren op hun taken. Door te kiezen voor onze scheidingswanden, draag je niet alleen bij aan het comfort en de productiviteit van je werknemers, maar zorg je ook voor een esthetisch aantrekkelijke en professionele uitstraling van je kantooromgeving. 

7.Kabeldoorvoerdop

Met behulp van de kabeldoorvoerdop kun je alle losse kabels die over je bureau lopen op een nette manier met elkaar verbinden en laten verdwijnen onder het bureau. Door de dop op het bureau te monteren, worden de kabels op een gestroomlijnde manier doorgevoerd. De kabeldoorvoerdop is verkrijgbaar in twee varianten: kunststof en metaal. Zo kun je het ontwerp van de dop afstemmen op de stijl van je bureau en zorgen voor een professionele uitstraling van je werkplek.

8.Kabelslang, onder je bureau

Maak je werkplek helemaal af door te kiezen voor een kabelslang als laatste stap in het personaliseren van je bureau. De kabelslang, ook wel bekend als kabelslurf, is een handig hulpmiddel dat ervoor zorgt dat de kabels van je computer netjes en veilig uit het zicht blijven. Dankzij de flexibele schakels van de kabelslang bewegen je kabels gemakkelijk mee wanneer je het bureau omhoog of omlaag verstelt. De kabels kunnen licht gebundeld worden in de flexibele slang, wat niet alleen zorgt voor een opgeruimde look, maar ook de levensduur van je kabels verlengt. Bij OfficeMania raden we altijd aan om de kabelbak te combineren met een kabelslang, voor een veilige en professionele afwerking van je werkplek.

9.Levering mét of zonder montage

Nu je een beslissing hebt genomen, is het tijd om de bestelling af te ronden. Voer je gegevens in en maak een keuze tussen de twee opties: levering zonder montage achter de eerste deur of levering met professionele montage op locatie. Vergeet niet om alle benodigde informatie correct in te voeren, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je bestelling snel en efficiënt wordt afgehandeld. Het is van belang om te vermelden dat het bureau niet als een standaard IKEA bouwpakket wordt geleverd. Voor de montage van het bureau is enige handigheid vereist.

Als je het ons vraagt, is een zit-sta bureau een uitstekende investering. De vele beschikbare opties kunnen echter vragen oproepen. Daarom hebben we deze blog geschreven om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. We nodigen je ook graag uit om onze webshop te bezoeken voor meer informatie en om ons assortiment van zit-sta bureaus te bekijken.

- Team OfficeMania

 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?


Ben je nieuwsgierig naar de boeiende projecten die OfficeMania heeft gerealiseerd? We delen graag onze inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen met je. Vul eenvoudigweg ons contactformulier in, en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Of het gaat om kantoorinrichting, ergonomische meubels of speciale maatwerkprojecten, we staan klaar om jou vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.