Verbeter de akoestiek op kantoor met BUSYPOD

Busypod large akoestische werkplek

Last van rumoer op de werkvloer?

De akoestiek op kantoor is in menig kantoor een veel besproken onderwerp. Uit onderzoek is gebleken dat rinkelende telefoons, pratende collega’s en rumoer voor veel irritatie en overlast kunnen zorgen. Zeker met de open kantoortuinen en flexwerkplekken die we nu juist zoveel tegenkomen. Maar hoe kun je jouw kantoortuin of flexwerkplek nu op een dusdanige manier inrichten dat de akoestiek op kantoor aanzienlijk wordt verbeterd? Ons antwoord: de akoestische belplekken van Busypod.

Wat is een BUSYPOD?

De Busypod akoestische bel- en werkplekken kunnen het beste omschreven worden als (semi) gesloten ruimtes/cabines die op elke gewenste ruimte in jouw kantoor geplaatst kunnen worden. De Busypods zijn snel en makkelijk toepasbaar, flexibel en kunnen eventueel makkelijk meeverhuisd worden, mocht daar behoefte aan zijn. De Busypods zijn voorzien van alle moderne technieken: verlichting, data en elektrificatie, mogelijkheden tot videoconferenties en telefonie. En misschien nog wel het belangrijkste van alles, is dat deze akoestische werkplekken voorzien zijn van akoestische en geluiddempende materialen zodat je in alle rust en concentratie kunt werken, zonder dat je collega’s daar last van hebben. Dit in combinatie met de diverse inrichtingsmogelijkheden maken de Busypod de ideale oplossing om op een relatief goedkope manier snel een privacy- werkruimte te creëren.

Voordelen BUSYPOD akoestische werkplek   

  • Geen ingrijpende, kostbare verbouwing nodig
  • Ideaal om in alle privacy te kunnen bellen en overleggen
  • Op elke plek in de kantoorruimte neer te zetten
  • Uitstekende akoestische geluidsdemping
  • Voor een groot deel gemaakt van recyclebare materialen  
  • Voorzien van alle data en stroomaansluitingen
  • Geheel naar wens samen te stellen
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren, opstellingen en maten

Maak kennis met BUSYPOD bij OfficeMania

Omdat we een groot deel van onze tijd op onze werkplek doorbrengen is het belangrijk om een rustige, comfortabele werkomgeving te creëren. Op deze manier werken we het meest efficiënt en produceren we de beste ideeën. BUSYPOD springt hier met haar producten op in door een compact, configureerbaar, eenvoudig op te zetten, ruim, licht en elegant ontwerp aan te bieden. Persoonlijke en geluidsgeïsoleerde ruimtes die voor telefonie, vergaderingen, videoconferenties, of overleg met je collega’s of jouw gasten in open kantoorruimtes zijn gemaakt. Hoewel BUSYPOD een relatief nieuw merk is in de markt, brengt het een enorme kwaliteit en comfort met zich mee, die door kennis, ervaring en vastberaden werken een vogelvlucht nemen.

Ben jij benieuwd naar de producten van BUSYPOD? Neem dan contact op met OfficeMania en bel ons op 026-7600 170!