Ontvangen

Ontvangstruimte inrichten? Bekijk ons ruime assortiment

Ook bij binnenkomst bij een bedrijf, vormt men zich een eerste indruk. Een indruk die vaak bepalend is! De juiste meubels, kleuren en een persoonlijke begroeting doen wonderen. Maak je ontvangstmeubilair passend bij jullie uitstraling. Het kan voor elk gewenst budget.

Ontvangstmeubilair voor een aangename entree

De eerste klap is een daalder waard en je krijgt geen twee kansen om een eerste indruk te maken. Het zijn dan misschien clichés, maar dat maakt ze niet minder waar: je zakelijke gasten ontvangen is je eerste stap naar een voorspoedige samenwerking. Dit is het moment om meteen de toon te zetten die jij belangrijk vindt. Zorg daarom dat je bezoekers kunt ontvangen met een mooie balie, een comfortabele gastenbank, of een compleet ingerichte wachtruimte. Met een beetje hulp van Office Mania sta je zo al op een 1-0 voorsprong voordat het bezoek goed en wel is begonnen.

We bieden een divers assortiment van ontvangstmeubilair aan:

Recepties en balies:

Officemania biedt een ruim assortiment aan van recepties en balies voor zakelijke ruimtes. We begrijpen dat de receptie de eerste indruk is die klanten krijgen van uw bedrijf en daarom bieden we een uitgebreide keuze aan recepties aan die uw bedrijf vertegenwoordigen en een blijvende indruk achterlaten. Onze recepties zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat u zeker een receptie vindt die bij uw bedrijf past.

Onze balies zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. We begrijpen dat een balie niet alleen een werkplek is, maar ook een belangrijk onderdeel van het ontwerp van uw kantoor. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan stijlvolle balies die uw kantooromgeving transformeren. Onze balies zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Of u nu op zoek bent naar een moderne of traditionele uitstraling, bij Officemania vindt u de balie die aan al uw eisen voldoet.

Wachtkamerstoelen:

Officemania heeft een uitgebreid assortiment van wachtkamerstoelen die comfortabel, stijlvol en perfect zijn voor elke wachtruimte. De stoelen uit ons assortiment  zijn ontworpen met het oog op comfort en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. 

Met onze wachtkamerstoelen investeert u in zowel stijl als comfort, waardoor uw klanten en bezoekers zich welkom voelen. Bestel vandaag nog uw wachtkamerstoelen bij Officemania en verbeter de ervaring van uw bezoekers en klanten.

Wachtkamerbanken:

Wachtkamerbanken zijn essentieel voor elke wachtruimte, omdat ze comfort bieden aan bezoekers en klanten die wachten. Het is belangrijk om een comfortabele en gastvrije omgeving te creëren voor bezoekers, omdat dit bijdraagt aan hun positieve ervaring van uw bedrijf. Wachtkamerbanken bieden een ruime zitplaats en zijn vaak ergonomisch ontworpen, waardoor ze geschikt zijn voor korte of lange wachttijden. Bovendien bieden ze voldoende ruimte voor bezoekers om te zitten en te ontspannen, zonder dat ze zich opgesloten of ongemakkelijk voelen.

Wachtkamerbanken zijn niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol en passend bij het interieur van uw bedrijf. Onze banken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en kleuren, zodat u zeker de perfecte bank vindt die past bij uw bedrijfsuitstraling. Kortom, treinbanken, wachtkamerbanken en passende tafels zijn een belangrijk onderdeel van uw wachtruimte en dragen bij aan de algehele ervaring van uw bezoekers en klanten.

Het ontvangstmeubilair als visitekaartje van jouw kantoor

De manier waarop je bezoekers kunt ontvangen hangt sterk af van de beschikbare ruimte in je bedrijfspand. Het mooiste is natuurlijk een fraaie ontvangstruimte met een strakke balie, voldoende comfortabele stoelen of banken om te wachten en een garderobe, eventueel compleet met lockers. Ontvangstmeubilair hebben we allerlei varianten in onze kantoormeubelen webshop op voorraad, die vaak modulair kunnen worden aangepast aan de eisen en beperkingen van je ontvangstruimte. Indruk maken gaat zeker lukken met de fraaie stoelen, canapés en lounge sets uit onze collectie. Met een stukje professioneel kleuradvies stem je het geheel moeiteloos af op de sfeer in de rest van het gebouw. Onze service op het gebied van projectinrichting gaat nog een stapje verder, door alle onderdelen van je kantoormeubilair perfect in balans te brengen, van kantinetafel tot ringbureau en van ontvangstbalie tot hangmappenkast. Neem vooral contact op om samen de mogelijkheden te bespreken, want na de eerste indruk van de ontvangst is het natuurlijk de kunst om die positieve sfeer tijdens het hele bezoek vast te houden. Onze ervaren interieurontwerp specialisten staan te trappelen om voor je aan de slag te gaan, zodat je straks precies de toon zet die jij op je gasten wilt overbrengen.