Ontvangen

Ontvangstruimte inrichten? Bekijk ons ruime assortiment

Ook bij binnenkomst bij een bedrijf, vormt men zich een eerste indruk. Een indruk die vaak bepalend is! De juiste meubels, kleuren en een persoonlijke begroeting doen wonderen. Maak je ontvangstmeubilair passend bij jullie uitstraling. Het kan voor elk gewenst budget.

Ontvangstmeubilair voor een aangename entree

De eerste klap is een daalder waard en je krijgt geen twee kansen om een eerste indruk te maken. Het zijn dan misschien clichés, maar dat maakt ze niet minder waar: je zakelijke gasten ontvangen is je eerste stap naar een voorspoedige samenwerking. Dit is het moment om meteen de toon te zetten die jij belangrijk vindt. Zorg daarom dat je bezoekers kunt ontvangen met een mooie balie, een comfortabele gastenbank, of een compleet ingerichte wachtruimte. Met een beetje hulp van Office Mania sta je zo al op een 1-0 voorsprong voordat het bezoek goed en wel is begonnen.

Het ontvangstmeubilair als visitekaartje van jouw kantoor

De manier waarop je bezoekers kunt ontvangen hangt sterk af van de beschikbare ruimte in je bedrijfspand. Het mooiste is natuurlijk een fraaie ontvangstruimte met een strakke balie, voldoende comfortabele stoelen of banken om te wachten en een garderobe, eventueel compleet met lockers. Ontvangstmeubilair hebben we allerlei varianten in onze kantoormeubelen webshop op voorraad, die vaak modulair kunnen worden aangepast aan de eisen en beperkingen van je ontvangstruimte. Indruk maken gaat zeker lukken met de fraaie stoelen, canapés en lounge sets uit onze collectie. Met een stukje professioneel kleuradvies stem je het geheel moeiteloos af op de sfeer in de rest van het gebouw. Onze service op het gebied van projectinrichting gaat nog een stapje verder, door alle onderdelen van je kantoormeubilair perfect in balans te brengen, van kantinetafel tot ringbureau en van ontvangstbalie tot hangmappenkast. Neem vooral contact op om samen de mogelijkheden te bespreken, want na de eerste indruk van de ontvangst is het natuurlijk de kunst om die positieve sfeer tijdens het hele bezoek vast te houden. Onze ervaren interieurontwerp specialisten staan te trappelen om voor je aan de slag te gaan, zodat je straks precies de toon zet die jij op je gasten wilt overbrengen.