Opbergen

Creëer opbergruimte op kantoor met OfficeMania

Kastruimte is altijd handig. Waar je ook bent. Maar op kantoor heb je meestal specifieke wensen die je stelt aan de kasten. Soms een schuifdeurkast en soms een roldeurkast. En misschien wel een akoestische kast omdat je het geluid tegelijk wil dempen. Voor al deze kasten kun je bij Officemania terecht.

Opbergen is een kunst, maar Office Mania maakt het je gemakkelijk

Als je begint na te denken over je kantoorinrichting richten veel mensen zich vooral op bureaus en bureaustoelen. Begrijpelijk, want daar gaan je collega’s en jij de meeste tijd doorbrengen, maar vergeet niet om aandacht te geven aan het opbergen van je inventaris en al je belangrijke spullen. Als je daar niet in een vroeg stadium rekening mee houdt kon je straks wel eens merken dat je ruimte te kort komt in je nieuwe kantoor. Office Mania helpt je de slimste oplossingen voor opbergen te vinden, passend bij de indeling van je werkplek en de uitstraling van je bedrijf.

Voor alles een passend opbergmeubel op kantoor

Als experts op het gebied van kantoorinterieurs nemen we opbergen serieus – en dat zie je aan ons assortiment. We hebben dossierkasten, roldeurkasten, ladeblokken, schuifdeurkasten, lockers en draaideurkasten voor elke ruimte en in alle vormen en kleuren. Hoe je je spullen ook wilt opbergen, bij Office Mania weet je zeker dat je hoge kwaliteit in huis haalt. Slim design en aandacht voor sterke materialen zijn je garantie voor oplossingen in opbergen waar je jarenlang plezier van hebt. We hebben ook een bijzonder complete selectie aan opties en accessoires voor al je opbergmeubels en kasten, zoals losse legborden voor flexibel opbergen en akoestische achterwanden voor geïntegreerd geluidsmanagement in elke ruimte. Met een scala aan afmetingen, kleuren en indelingen hebben we altijd het juiste meubilair voor je kantoor, wat je ook wilt opbergen.

Kies op basis van professioneel advies

Met zoveel verschillende opties en keuzes in opbergen is het geen overbodige luxe om je professioneel te laten adviseren. Daarom zitten onze interieurspecialisten klaar om je te helpen bij de beste beslissingen op het gebied van opbergen. Vraag ze ook gerust naar adviezen en tips over kleuren, ruimtegebruik, handige opbergmethodes en de slimste manier om opbergen in een complete projectinrichting te passen. We zijn gek op inrichten bij Office Mania, dus aarzel niet om al je vragen op ons team af te vuren.