Akoestische Kasten

Akoestische kasten dragen bij aan een betere akoestiek op kantoor. Dit is ideaal voor in open kantoren. Want hoewel dit de kantoren van de toekomst zijn, is het hier soms lastig concentreren door veel lawaai en geluid dat nagalmt. Een akoestische kast absorbeert het geluid en draagt bij aan happy en productieve collega's.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 Product(en)

Gevolg van een slechte akoestiek

Lawaai en nagalmende geluiden op kantoor resulteren in een slechte verstaanbaarheid. Ook vergen simpele dingen, als het tikken van een mailtje, ineens meer concentratie, wat zorgt voor een snellere vermoeidheid. Al met al geen verkeerd idee om de akoestiek te verbeteren met een paar akoestische kasten.

Foam dat geluid absorbeert

Akoestische kasten hebben een slim ontwerp dat geluid optimaal helpt absorberen, zoals geperforeerde lamellen met een speciaal foam aan de binnenkant. Bij Officemania zijn de Slide & Go kasten in allerlei breedtes en hoogtes leverbaar. Deze akoestische schuifdeurkasten hebben soepele en fluisterstil lopende schuifdeuren. Dus terwijl jij er een ordner bij pakt, kan jouw collega ongestoord doorwerken.

Akoestische schuifdeurkast kopen bij Officemania

En je vindt bij Officemania nog meer akoestische accessoires, zoals akoestische scheidingswanden en achterwanden. En ook hebben we akoestische zitmeubels, zoals de LowNoise en Accord Lounge. Voer je een telefoongesprek in de LowNoise, dan ervaar je net een beetje meer privacy. Natuurlijk geven we je bij Officemania graag meer informatie over onze akoestische meubels. Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl. Schuifdeurkast